~~Ciemnoniebieska Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~kln napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Lockdown dla niezaszczepionych, ku temu zmierzamy moi drodzy.
i dobże!
Kup słownik zanim napiszesz takie bzdety
Sam se kup.
~~Ceglastoczerwona Pragnia napisał(a): Antyszczepionkowe ciemnoludki wolą korzystać z dobrodziejstwa facebooka niż medycyny i nauki. Socha to jest autorytet dla nich.
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Pragnia napisał(a): Antyszczepionkowe ciemnoludki wolą korzystać z dobrodziejstwa facebooka niż medycyny i nauki. Socha to jest autorytet dla nich.
Antyszczepiinkowcy kierują się rozumem nie potrzeba do tego FB
~~Jasnoturkusowy Żagwin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Pragnia napisał(a): Antyszczepionkowe ciemnoludki wolą korzystać z dobrodziejstwa facebooka niż medycyny i nauki. Socha to jest autorytet dla nich.
to ciekawe dlaczego najwięcej ich właśnie na FB:)
ciemnogród totalny-fachowej wiedzy szuka się w bibliotekach naukowych a nie na FB- zapominacie, że tam każdy, dosłownie każdy może napisać co mu się żewnie podoba i jeszcze podpisaś się jako doktor nauk:) -a ciemniaki to łykają- a portale zarabiają na tej ciemnocie i na każdym kliknięciu- czy wy kiedyś zrozumiecie, że te treści w neci są tylko dla kliknięć,dla kasy-a nie dlatego, że osoba, która pisze te czy inne głupstwa sama tak myśli
Niezaszepiliście się a teraz będziecie płakać że znów wszystko zamkną....smutne i straszne-bo niestety tylko w tych szczepionkach była nadzieja, a teraz nie mamy już zadnej-bo nowe mutacje coraz silniejsze
Nie mam FB bo to dziecinada mam rozum i poczekam jak szczepionka będzie w pełni dopracowana i ktoś w końcu poniesie odpowiedzialność za ten preparat.Zdrowia życzę
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Żagwin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Pragnia napisał(a): Antyszczepionkowe ciemnoludki wolą korzystać z dobrodziejstwa facebooka niż medycyny i nauki. Socha to jest autorytet dla nich.
to ciekawe dlaczego najwięcej ich właśnie na FB:)
ciemnogród totalny-fachowej wiedzy szuka się w bibliotekach naukowych a nie na FB- zapominacie, że tam każdy, dosłownie każdy może napisać co mu się żewnie podoba i jeszcze podpisaś się jako doktor nauk:) -a ciemniaki to łykają- a portale zarabiają na tej ciemnocie i na każdym kliknięciu- czy wy kiedyś zrozumiecie, że te treści w neci są tylko dla kliknięć,dla kasy-a nie dlatego, że osoba, która pisze te czy inne głupstwa sama tak myśli
Niezaszepiliście się a teraz będziecie płakać że znów wszystko zamkną....smutne i straszne-bo niestety tylko w tych szczepionkach była nadzieja, a teraz nie mamy już zadnej-bo nowe mutacje coraz silniejsze
Nie mam FB bo to dziecinada mam rozum i poczekam jak szczepionka będzie w pełni dopracowana i ktoś w końcu poniesie odpowiedzialność za ten preparat.Zdrowia życzę