~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ja liczę na to, że dla antyszczepów będzie lockdown ostry, jak w Austrii. Rzecz w tym, że PiS nie ma jaj aby to zrobić bo antyszczepy to patologia na nich głosująca.
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ale cymbał ha ha ha, już po drugiej dawce wieśniaku moje dni były policzone i miałem przeżyć pół roku ale coś nie pykło i dotrwałem do 3 dawki. Mam się świetnie a takich dzbanów jak ty to nawet nie ma jak komentować. Martw się o siebie o szczepanów nie musisz papuasie.
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ale cymbał ha ha ha, już po drugiej dawce wieśniaku moje dni były policzone i miałem przeżyć pół roku ale coś nie pykło i dotrwałem do 3 dawki. Mam się świetnie a takich dzbanów jak ty to nawet nie ma jak komentować. Martw się o siebie o szczepanów nie musisz papuasie.
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ty nie potrzebujesz nawet jednej dawki, i bez niej masz zrytą kopułę ;)