Zastosowana autokorekta
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Do Mariana napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marian napisał(a): Mi to wszystko lotto kto ile zarabia Zawsze liczę na siebie . Te co rządzą nic mi nie dali . Ale dobrze że rządzi ten sam bo tamta co przegrała to dopiero by było zle . Pamiętam osobę co startowała na radną . Latała po Nowej wsi i po Bieńcu opowiadała takie bzdury o weto że wiedziałam nic z tego nie będzie . Przegrała ale ustawiła sobie zebranie w swojej wsi na sołtysa wygrała . Teraz widać do czego doprowadziła swoją wieś . Nie mam nic wszystko zniszczyła . Mieszkańcy mówią że to najgorszy sołtys w Historii Kierżno . Nie wystarczy mielić jęzorem . Liczą się czyny .
Marian a co zrobił ten radny który niby wygrał jednym głosem w Nowej Wsi nawet nie ma porządku na własnym podwórku walące się szopy to jego wizytówka ,ale jak sobie popił to klękał na kolana i krzyczał ,,Robert całą Nową Wieś rzucę ci do stóp .
No toś teraz pojechał:)
TO SĄ FAKTY .
~~tvn napisał(a):Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Do Mariana napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marian napisał(a): Mi to wszystko lotto kto ile zarabia Zawsze liczę na siebie . Te co rządzą nic mi nie dali . Ale dobrze że rządzi ten sam bo tamta co przegrała to dopiero by było zle . Pamiętam osobę co startowała na radną . Latała po Nowej wsi i po Bieńcu opowiadała takie bzdury o weto że wiedziałam nic z tego nie będzie . Przegrała ale ustawiła sobie zebranie w swojej wsi na sołtysa wygrała . Teraz widać do czego doprowadziła swoją wieś . Nie mam nic wszystko zniszczyła . Mieszkańcy mówią że to najgorszy sołtys w Historii Kierżno . Nie wystarczy mielić jęzorem . Liczą się czyny .
Marian a co zrobił ten radny który niby wygrał jednym głosem w Nowej Wsi nawet nie ma porządku na własnym podwórku walące się szopy to jego wizytówka ,ale jak sobie popił to klękał na kolana i krzyczał ,,Robert całą Nową Wieś rzucę ci do stóp .
No toś teraz pojechał:)
TO SĄ FAKTY .
~~Zielonożółta Azalia napisał(a): Prawie 4 lata mu to zajęło. Skuteczność godna podziwu. Mi by to zajęło max pół roku.