Jurko61 napisał(a): Janusz uważam , a wręcz jestem pewny w sprawie Mejzy iż nikt nie będzie za nim murem stał i bronił ,
Tak jak opzycja broni tych własnych Klaunów , czy uważasz zachowanie tych pań za normalność ??
~~Raus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Janusz uważam , a wręcz jestem pewny w sprawie Mejzy iż nikt nie będzie za nim murem stał i bronił ,
Tak jak opzycja broni tych własnych Klaunów , czy uważasz zachowanie tych pań za normalność ??
Ty malinowy nosie za -pier .dalaj Niemcowi płacić dzierżawę bo o Polskę to się nie martw .
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Janusz uważam , a wręcz jestem pewny w sprawie Mejzy iż nikt nie będzie za nim murem stał i bronił ,
Ty malinowy nosie za -pier .dalaj Niemcowi płacić dzierżawę bo o Polskę to się nie martw .
Pan Jurek już na wcześniejszej emeryturce , a ty pucybucie nie napinaj się tak mocno
żyłka w D…ce pęknie i co zrobisz.
Taki Fiut a nazywa się panem ,na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze a nie 800euro wcześniejszej emeryturki .