Zastosowana autokorekta
~~HvB napisał(a): Napiszę brutalnie - jesteśmy dziwny czlowiek mi! Protestujemy kiedy chodzi TYLKO o telewizję, a nie protestujemy kiedy chodzi o przyszłość naszych DZIECI i WNUKÓW! Czy wszyscy na prawdę chcecie by polska szkoła cofneła sie do ŚREDNIOWIECZA?Zastosowana autokorekta
~~Bławatkowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~HvB napisał(a): Napiszę brutalnie - jesteśmy dziwny czlowiek mi! Protestujemy kiedy chodzi TYLKO o telewizję, a nie protestujemy kiedy chodzi o przyszłość naszych DZIECI i WNUKÓW! Czy wszyscy na prawdę chcecie by polska szkoła cofneła sie do ŚREDNIOWIECZA?Zastosowana autokorekta
odmieńcy najpierw niech sobie spłodzą,to se będą ideologizować,od naszych dzieci wara
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HvB napisał(a): Napiszę brutalnie - jesteśmy dziwny czlowiek mi! Protestujemy kiedy chodzi TYLKO o telewizję, a nie protestujemy kiedy chodzi o przyszłość naszych DZIECI i WNUKÓW! Czy wszyscy na prawdę chcecie by polska szkoła cofneła sie do ŚREDNIOWIECZA?Zastosowana autokorekta
odmieńcy najpierw niech sobie spłodzą,to se będą ideologizować,od naszych dzieci wara
Czyli uważasz że Czarnek to człowiek który jest dobrym reformatorem ?
Za każdym razem jak wybierają ministra edukacji mówię, że gorszego dziwnego człowieka nie było. Ale za każdym razem się mylę.
~~xxx napisał(a): pisowskie ped.ały !!