Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 stycznia 2022r. o 13:52
Do wielmożnego Fana Lucka , Jurko wymieni cztery pozytywy PiS, A Fan nich spróbuje pozytywy poprzedników PO-PSL przedstawić .
500+ , obniżony wiek emerytalny , podniesiona kwota wolna od podatku , 13 dla rencistów
, pomoc szkolna 300 stówki , do 26 lat zwolnieni z podatków, narazie wystarczy .
Przy Tusku byś śmigał do 67 ( jak byś dożył) z dachówkami po drabinie na dach.
A teraz konkrety z Fana strony

Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:52:

Horus napisał(a): zapomniał ...;D
ale jak widzę nie zapomniał już raniutko zapewne przy śniadanku o mnie nie wspomnieć ...;D

jak to ktoś wczoraj mnie ostrzegał?
horus wyhamuj bo jaskółki mu doniosły że Jurko ma dwa oblicza...;D
czyli co?...dwulicowiec? ;D
a jeszcze wczoraj pisałem by mnie nie ''tykał'' a on nadal swoje...

Juruś wiem że z wypiekami na twarzy oczekujesz na mój post a inne czytałeś? ;D
nie ,nie...nie musisz odpisywać ...
może lepiej zamiast szukać doktora poszukaj coś o sukcesach piSSdzielców bo chyba jednak masz z tym poważny problem...;D

Odpowiedziałem i oczekiwałem z twojej strony będziesz bardziej wylewny , oprócz Autostrad i suchej stopy przez kryzys nic więcej nie było .
To był sukces:):):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
25 stycznia 2022r. o 13:57
Jurku , sucha stopa przez kryzys kosztem ubóstwa , milionów niedożywionych dzieci , zakupów na zeszyt .
22258
#Horus nieaktywny
25 stycznia 2022r. o 14:07
Jurko61 napisał(a): Do wielmożnego Fana Lucka , Jurko wymieni cztery pozytywy PiS, A Fan nich spróbuje pozytywy poprzedników PO-PSL przedstawić .
500+ , obniżony wiek emerytalny , podniesiona kwota wolna od podatku , 13 dla rencistów
, pomoc szkolna 300 stówki , do 26 lat zwolnieni z podatków, narazie wystarczy .
Przy Tusku byś śmigał do 67 ( jak byś dożył) z dachówkami po drabinie na dach.
A teraz konkrety z Fana strony Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:52:
Ktoś napisał: Horus napisał(a): zapomniał ...;D
ale jak widzę nie zapomniał już raniutko zapewne przy śniadanku o mnie nie wspomnieć ...;D

To był sukces:):):)

ciekawe że te wszystkie ''sukcesy'' są finansowane z pieniędzy wszystkich pracujących Polaków ...
podkreślam....POLAKÓW
nie z twoich bo ty wolisz pracować w nowym swoim ''faterlandzie'' ;D

a jak brakuje na kolejne ''sukcesy'' to papcio''glapcio'' dodrukuje trochę makulatury ... rośnie inflacja ,dług nie tylko publiczny ale ogólnie krajowy co już pomijasz przez ''zapomnienie''

a może napiszesz jakiej wysokości było zadłużenie państwa za po-psl a jakie jest teraz?
a co się stało z obiecaną przez ''naczjalnika'' 14-ką?

''narazie wystarczy''?
wymieniaj dalej ...
obalę w try miga te bzdety o ''sukcesach'' piSSdzielców ale trwa Australian w ja obstawiłem sobie dla emocji kilka zakładów więc oglądam meczyk Monfilsa ale później tu zajrzę ...;D
~~do Lucka manipulanta faktami niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 14:29
M21W2 napisał(a): Jurku , sucha stopa przez kryzys kosztem ubóstwa , milionów niedożywionych dzieci , zakupów na zeszyt .

A jednak kmiot z ciebie. Sprawdź sobie jak w skali ostatnich trzech lat wskaźnik ubóstwa w Polsce poszybował w górę. Pomimo tego że wprowadzono 500+ zanotowano pewien spadek tylko w ciągu pierwszego roku istnienia tego programu Teraz już jest kolejny wzrost a więc tylko czekać jak wrócą te wspomniane twoje zeszyty. Napisz może coś o emerytach przykręcających sobie kaloryfery bo wola marznąć pomimo wszystko z dachem nad głową niż pod mostami.
22258
#Horus nieaktywny
25 stycznia 2022r. o 14:46
kurna ...
już niedużo i będę zadowolony ...;D
świetny mecz i liczyłem na niespodziankę ...
a kursik był kuszący ...;D

Dopisane 25.01.2022r. o godz. 14:46:

YES.YES,YES !!!!!!....;D
teraz drugi kuponik z Igą i Kanepi i po wypłatę....;D
~~Humorek niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 14:53
Horus napisał(a): kurna ...
już niedużo i będę zadowolony ...;D
świetny mecz i liczyłem na niespodziankę ...
a kursik był kuszący ...;DDopisane 25.01.2022r. o godz. 14:46:YES.YES,YES !!!!!!....;D
teraz drugi kuponik z Igą i Kanepi i po wypłatę....;D

Morus coś na styl Bolka , tylko tamten grał w lotto:):)
~~Wesoły Romek niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 15:00
"Gdzie ten " bohater " klawiaturowy był wtedy kiedy za zwykłą ulotkę zamykali w więzieniach ".
Lucek czytałeś wspomnienia Dudy od Kacperka? komisarz wojskowy złapał go z ulotkami? i co? zamknął Go?, za karę wysłał go na szkołę podoficerską, by mógł komuny bronić własnymi cycami w SW :)
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 15:04
~~Wesoły Romek napisał(a): "Gdzie ten " bohater " klawiaturowy był wtedy kiedy za zwykłą ulotkę zamykali w więzieniach ".
Lucek czytałeś wspomnienia Dudy od Kacperka? komisarz wojskowy złapał go z ulotkami? i co? zamknął Go?, za karę wysłał go na szkołę podoficerską, by mógł komuny bronić własnymi cycami w SW :)

Jeszcze powiedz że w Bolesławcu zamykali w więzieniach to padnę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.