Horus napisał(a): zapomniał ...;D
ale jak widzę nie zapomniał już raniutko zapewne przy śniadanku o mnie nie wspomnieć ...;D
jak to ktoś wczoraj mnie ostrzegał?
horus wyhamuj bo jaskółki mu doniosły że Jurko ma dwa oblicza...;D
czyli co?...dwulicowiec? ;D
a jeszcze wczoraj pisałem by mnie nie ''tykał'' a on nadal swoje...
Juruś wiem że z wypiekami na twarzy oczekujesz na mój post a inne czytałeś? ;D
nie ,nie...nie musisz odpisywać ...
może lepiej zamiast szukać doktora poszukaj coś o sukcesach piSSdzielców bo chyba jednak masz z tym poważny problem...;D
Jurko61 napisał(a): Do wielmożnego Fana Lucka , Jurko wymieni cztery pozytywy PiS, A Fan nich spróbuje pozytywy poprzedników PO-PSL przedstawić .
500+ , obniżony wiek emerytalny , podniesiona kwota wolna od podatku , 13 dla rencistów
, pomoc szkolna 300 stówki , do 26 lat zwolnieni z podatków, narazie wystarczy .
Przy Tusku byś śmigał do 67 ( jak byś dożył) z dachówkami po drabinie na dach.
A teraz konkrety z Fana strony Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:52:Ktoś napisał: Horus napisał(a): zapomniał ...;D
ale jak widzę nie zapomniał już raniutko zapewne przy śniadanku o mnie nie wspomnieć ...;D
To był sukces:):):)
ciekawe że te wszystkie ''sukcesy'' są finansowane z pieniędzy wszystkich pracujących Polaków ...
podkreślam....POLAKÓW
nie z twoich bo ty wolisz pracować w nowym swoim ''faterlandzie'' ;D
a jak brakuje na kolejne ''sukcesy'' to papcio''glapcio'' dodrukuje trochę makulatury ... rośnie inflacja ,dług nie tylko publiczny ale ogólnie krajowy co już pomijasz przez ''zapomnienie''
a może napiszesz jakiej wysokości było zadłużenie państwa za po-psl a jakie jest teraz?
a co się stało z obiecaną przez ''naczjalnika'' 14-ką?
''narazie wystarczy''?
wymieniaj dalej ...
obalę w try miga te bzdety o ''sukcesach'' piSSdzielców ale trwa Australian w ja obstawiłem sobie dla emocji kilka zakładów więc oglądam meczyk Monfilsa ale później tu zajrzę ...;D
M21W2 napisał(a): Jurku , sucha stopa przez kryzys kosztem ubóstwa , milionów niedożywionych dzieci , zakupów na zeszyt .
Horus napisał(a): kurna ...
już niedużo i będę zadowolony ...;D
świetny mecz i liczyłem na niespodziankę ...
a kursik był kuszący ...;DDopisane 25.01.2022r. o godz. 14:46:YES.YES,YES !!!!!!....;D
teraz drugi kuponik z Igą i Kanepi i po wypłatę....;D
~~Wesoły Romek napisał(a): "Gdzie ten " bohater " klawiaturowy był wtedy kiedy za zwykłą ulotkę zamykali w więzieniach ".
Lucek czytałeś wspomnienia Dudy od Kacperka? komisarz wojskowy złapał go z ulotkami? i co? zamknął Go?, za karę wysłał go na szkołę podoficerską, by mógł komuny bronić własnymi cycami w SW :)