M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): U plantatorów? A u ciebie ile miały? Tylko nie ściemniaj bo wieści po Ocicach szybko się rozchodzą.
A piszą tu o tobie jako oszuście.
Chcesz wiedzieć , zapraszam do najbardziej wiarygodnego źródła jakim są Panie które u mnie zbierały .
Co o mnie piszą anonimowi opluwacze spływa po mnie , ważne co o mnie mówią ci co mnie znają i u mnie pracowali .
W zeszłym sezonie miałem na polu kolejki samochodów , 1/2 h przeznaczyłem na eksperyment , ludzie sami sobie zbierali ,
ja tylko ważyłem , stała cena 4 zł kg .
Nigdy nie miałem tak do czysta zebranego pola , w tym zrobię podobnie .
~~benio napisał(a): M21W2. Przeżuć się z truskawek na szczypiorek. Taki jeden z Dolnych Młynów ponoć uwielbia. Zbyt masz zapewniony. Chociaż nie. Po ostatnim dzisiejszym blamażu naszej kadry stanie mu w gardle.
M21W2 napisał(a): Oszczerco Horusie , w temacie szczepień już nie ma sensu dyskusja , zaniechania rządu , kłamstwa zmanipulowanych
antyszczepionkowców ZROBIŁY swoje , tragedia epidemiologiczna jest już nie do zatrzymania .
Teraz tylko obserwuj jakie skutki tego będą dla gospodarki , ilu ludzi zniknie z rynku pracy , już zbliżamy się do miliona na kwarantannie , tych milionów może być znacznie więcej , nie pomogą rozpaczliwe działania rządu
typu skrócenie kwarantanny do siedmiu dni .
Antyszczepionkowcy , podajcie sobie ręce z rządem i Konfederacją .
Horus napisał(a): czego znowu tu jęczysz kmiocie ?
czy ja coś do ciebie głombie piszę?
;D
to po kiego ''wuja'' mnie tykasz? zbierzesz łajzo kolejne ''kopy'' i schowasz się znowu za wrota stodółki...;D
~~gienio napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Oszczerco Horusie , w temacie szczepień już nie ma sensu dyskusja , zaniechania rządu , kłamstwa zmanipulowanych
antyszczepionkowców ZROBIŁY swoje , tragedia epidemiologiczna jest już nie do zatrzymania .
Teraz tylko obserwuj jakie skutki tego będą dla gospodarki , ilu ludzi zniknie z rynku pracy , już zbliżamy się do miliona na kwarantannie , tych milionów może być znacznie więcej , nie pomogą rozpaczliwe działania rządu
Pan jeszcze nie zrozumiał, że dla tego Horusa to im w Polsce gorzej to on się bardziej cieszy?Przecież on w zapierdziałych drasikach po nocach siedzi przed klawiaturą i klepie. Byle co, aby szkalować. To d.e.b.i.l !!!
Zastosowana autokorekta
~~gienio napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Oszczerco Horusie , w temacie szczepień już nie ma sensu dyskusja , zaniechania rządu , kłamstwa zmanipulowanych
Pan jeszcze nie zrozumiał, że dla tego Horusa to im w Polsce gorzej to on się bardziej cieszy?Przecież on w zapierdziałych drasikach po nocach siedzi przed klawiaturą i klepie. Byle co, aby szkalować. To d.e.b.i.l !!!