Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
18442
PIS-PO-PRL
25 stycznia 2022r. o 9:27
Tymczasem naukowcy z PAN ogłosili

„ - COVID-19 to jedna z najlepiej poznanych chorób zakaźnych w historii medycyny, a szczepionka przeciw tej chorobie jest najlepiej zbadaną szczepionką w historii szczepień”

Wychodzi na to, że koncerny nie muszą już kończyć testów i badań nad covidowymi szczepionkami. Polscy naukowcy ich uprzedzili :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 stycznia 2022r. o 9:47
Już mi ręce opadły na dzień dobry , po przeczytaniu nocnych wywodów Horusa :):)
Janusz dziękuje za poprawę humoru , po analizie doszedłem do wniosku że warto pisać
Z tobą , przecież nie będąc biernym uczestnikiem życia codziennego Bolesławca ,( a jestem nim)
Otrzymuje ciekawostki z pierwszej ręki , jak już nadmieniłeś (czego ja nie uczyniłem nigdy )
nawet Lucjan nie był poinformowany o naszej telefonicznej rozmowie , rozkleiłeś się ???
A możliwe że to prawda z tymi słabymi ???
Stają się agresywni wyprowadzając powoli argumenty ????
A tą Anegdotę o pani która mi pomogła chętnie bym poczytał w całości ,
Janusz nie zapomnij autora nadmienić .
Wyjdź z oparów używania wiadomości typu „jedna pani drugiej pani „
Zapraszam ponownie na kawę z pogawedką przy następnych odwiedzinach
w tym Bolesławieckim grajdołku .

Dopisane 25.01.2022r. o godz. 09:47:

I wiesz co jest jeszcze zajefajne Janusz ??
Taka typowa tęsknota twoja oczekując na reakcje moją lub Lucjana .
Karmy ci dostarczamy Janusz , a ty taki niewdzięczny :):)
~~bywalec Zodiaku niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 10:28
A nie myślisz Juruś że twoje nocne wywody u innych mogą budzić wesołość? Bo jaką to ty ,,figurą '' tu byłeś kiedyś i jaką jesteś obecnie? Ludzie czytają wasze posty gdzie z Luckiem omijacie temat waszego brata i jakichś ,,sandałów'' . Nie myślisz że robisz się przez to śmiesznym? Gdzieś tam proponujesz zakład oferując jakieś euro .Co chcesz tym pokazać? Jaki to z ciebie bogacz? Jesteś tylko dorobkiewiczem jakich setki w Niemczech czy Anglii bo musieli spierda{}lać z tego kraju tak jak ty.
Ale dobrze że ludzie stają w kontrze i do ciebie i do twojego brata bo właśnie wy jesteście tym tak podekscytowani ,tak nakręceni że budzicie wesołość pomieszaną z politowaniem.
~~ fan Jurusia niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 10:58
Juruś to taki bystrzak co to pisze że analizował post a nie daje rady poddać analizie tego co mu nie tylko horus ale i inni piszą o tym co dzieje się w Polsce. Swoim pisaniem bardziej pasuje do miana folksdojcza niż do Polaka bo Polak mający na uwadze dobro kraju piętnował by działania rządu i to jak się gnębi tu ludzi w wielu płaszczyznach życia . Ale Juuruś to taki bystrzak o których kiedyś się mówiło że są bystrzy jak woda w kiblu.
~~fan Lucka niezalogowany
25 stycznia 2022r. o 11:05
No i nadal omija opisywanie sukcesów pis czyli nie jest taki bystry jak nie zauważa zadawanych pytań.
18442
PIS-PO-PRL
25 stycznia 2022r. o 11:28
I obiecanego linku do instagrama jeszcze nie podał.
Jurek… my czekamy!!!
My chcemy wiedzieć jak się żyje na inteligentnym zachodzie!!!

Tzn ja chce, inni to nie wiem :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
25 stycznia 2022r. o 12:49
zapomniał ...;D
ale jak widzę nie zapomniał już raniutko zapewne przy śniadanku o mnie nie wspomnieć ...;D

jak to ktoś wczoraj mnie ostrzegał?
horus wyhamuj bo jaskółki mu doniosły że Jurko ma dwa oblicza...;D
czyli co?...dwulicowiec? ;D
a jeszcze wczoraj pisałem by mnie nie ''tykał'' a on nadal swoje...

Juruś wiem że z wypiekami na twarzy oczekujesz na mój post a inne czytałeś? ;D
nie ,nie...nie musisz odpisywać ...
może lepiej zamiast szukać doktora poszukaj coś o sukcesach piSSdzielców bo chyba jednak masz z tym poważny problem...;D
14240
M21W2
25 stycznia 2022r. o 13:42
~~bywalec Zodiaku napisał(a): A nie myślisz Juruś że twoje nocne wywody u innych mogą budzić wesołość? Bo jaką to ty ,,figurą '' tu byłeś kiedyś i jaką jesteś obecnie? Ludzie czytają wasze posty gdzie z Luckiem omijacie temat waszego brata i jakichś ,,sandałów'' . Nie myślisz że robisz się przez to śmiesznym? Gdzieś tam proponujesz zakład oferując jakieś euro .Co chcesz tym pokazać? Jaki to z ciebie bogacz? Jesteś tylko dorobkiewiczem jakich setki w Niemczech czy Anglii bo musieli spierda{}lać z tego kraju tak jak ty.
Ale dobrze że ludzie stają w kontrze i do ciebie i do twojego brata bo właśnie wy jesteście tym tak podekscytowani ,tak nakręceni że budzicie wesołość pomieszaną z politowaniem.

Jakiś mało rozgarnięty opluwacz pisał o bracie to co mu ślina na jęzor przyniosła , nie ma możliwości dementowania kłamstw bez sprawdzenia , chcesz to pokażę tobie jak żyje i w jakich warunkach brat o którym mali podli tu pisali .
Horus jest wyspecjalizowanym kłamcą i oszczercą nie znasz mnie ani braci zapewne łykasz bezrefleksyjnie kłamstwa .
Już tu nie raz pisałem , podczas spotkania ze mną Horus był cichy z przykulonymi uszami , jedyny temat jaki poruszył
ku mojemu zaskoczeniu to tłumaczenie się przez niego ze swojej zdrady .
Trzymaj jego stronę , krytykuj mnie i Jurka ,po nas to spłynie , Horus będzie ci wdzięczny do końca życia , on potrzebuje
komplementów i wsparcia jak kania dżdżu .
Mój konflikt z Horusem sięga kilku lat do tyłu , wtedy pisał jako Falko ( zbanowany za wulgaryzmy) , co było podłożem , on w temacie Solidarności i stanu wojennego siał propagandę komunistów i ich rzecznika Urbana , ja działacz Solidarności
stanie wojennym wojennym opozycji antykomunistycznej dementowałem jego oszczercze wypowiedzi
w stosunku do robotników walczących o lepsze jutro wtórował jemu PanM .
Jak ktoś napisał że obaj są synami podoficerów WP zrozumiałem ich postawę , wszak to nie kto inny jak oficerowie WP
pod dowództwem bandyty Jaruzelskiego i Kiszczaka wypowiedzieli wojnę własnemu narodowi .
Gdzie ten " bohater " klawiaturowy był wtedy kiedy za zwykłą ulotkę zamykali w więzieniach .
Poczytaj jego wpisy o Solidarności o robotnikach których jestem tu przedstawicielem , przypominają mi
mroczne czasy PRL i ich aparatu bezpieczeństwa wyszkolonych do zwalczania opozycji właśnie tak
jak Horus , kłamstwa , oszczerstwa , zbieranie haków na przeciwników .
Spytaj jego na kogo teraz zbiera haki , kiedyś na pierwszym miejscu był Śp . Piotr ( Panna ) , na drugim skorn .
Dla niego jest to powód do dumy , przebiegły jak UB-ecy , ulubionym jego sloganem do mnie jest przypisywanie swoich
ciągotek bezpieki .
Czekam na twój słowotok Horusie .

Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:23:

~~fan Lucka napisał(a): No i nadal omija opisywanie sukcesów pis czyli nie jest taki bystry jak nie zauważa zadawanych pytań.

Ty odpowiedz na pytanie na które do tej pory nikt mi nie odpowiedział - jak nie PiS to kto , podaj uzasadnienie .

Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:42:

https://www.gov.pl/web/rodzina/dzialacze-opozycji-antykomunistycznej-z-dodatkami-trwa-wyplata-swiadczen

Jak będziesz to czytał Horusie , usiądź wygodnie , spadniesz z krzesła .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza