~~bywalec Zodiaku napisał(a): A nie myślisz Juruś że twoje nocne wywody u innych mogą budzić wesołość? Bo jaką to ty ,,figurą '' tu byłeś kiedyś i jaką jesteś obecnie? Ludzie czytają wasze posty gdzie z Luckiem omijacie temat waszego brata i jakichś ,,sandałów'' . Nie myślisz że robisz się przez to śmiesznym? Gdzieś tam proponujesz zakład oferując jakieś euro .Co chcesz tym pokazać? Jaki to z ciebie bogacz? Jesteś tylko dorobkiewiczem jakich setki w Niemczech czy Anglii bo musieli spierda{}lać z tego kraju tak jak ty.
Ale dobrze że ludzie stają w kontrze i do ciebie i do twojego brata bo właśnie wy jesteście tym tak podekscytowani ,tak nakręceni że budzicie wesołość pomieszaną z politowaniem.
Jakiś mało rozgarnięty opluwacz pisał o bracie to co mu ślina na jęzor przyniosła , nie ma możliwości dementowania kłamstw bez sprawdzenia , chcesz to pokażę tobie jak żyje i w jakich warunkach brat o którym mali podli tu pisali .
Horus jest wyspecjalizowanym kłamcą i oszczercą nie znasz mnie ani braci zapewne łykasz bezrefleksyjnie kłamstwa .
Już tu nie raz pisałem , podczas spotkania ze mną Horus był cichy z przykulonymi uszami , jedyny temat jaki poruszył
ku mojemu zaskoczeniu to tłumaczenie się przez niego ze swojej zdrady .
Trzymaj jego stronę , krytykuj mnie i Jurka ,po nas to spłynie , Horus będzie ci wdzięczny do końca życia , on potrzebuje
komplementów i wsparcia jak kania dżdżu .
Mój konflikt z Horusem sięga kilku lat do tyłu , wtedy pisał jako Falko ( zbanowany za wulgaryzmy) , co było podłożem , on w temacie Solidarności i stanu wojennego siał propagandę komunistów i ich rzecznika Urbana , ja działacz Solidarności
stanie wojennym wojennym opozycji antykomunistycznej dementowałem jego oszczercze wypowiedzi
w stosunku do robotników walczących o lepsze jutro wtórował jemu PanM .
Jak ktoś napisał że obaj są synami podoficerów WP zrozumiałem ich postawę , wszak to nie kto inny jak oficerowie WP
pod dowództwem bandyty Jaruzelskiego i Kiszczaka wypowiedzieli wojnę własnemu narodowi .
Gdzie ten " bohater " klawiaturowy był wtedy kiedy za zwykłą ulotkę zamykali w więzieniach .
Poczytaj jego wpisy o Solidarności o robotnikach których jestem tu przedstawicielem , przypominają mi
mroczne czasy PRL i ich aparatu bezpieczeństwa wyszkolonych do zwalczania opozycji właśnie tak
jak Horus , kłamstwa , oszczerstwa , zbieranie haków na przeciwników .
Spytaj jego na kogo teraz zbiera haki , kiedyś na pierwszym miejscu był Śp . Piotr ( Panna ) , na drugim skorn .
Dla niego jest to powód do dumy , przebiegły jak UB-ecy , ulubionym jego sloganem do mnie jest przypisywanie swoich
ciągotek bezpieki .
Czekam na twój słowotok Horusie .
Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:23:
~~fan Lucka napisał(a): No i nadal omija opisywanie sukcesów pis czyli nie jest taki bystry jak nie zauważa zadawanych pytań.
Ty odpowiedz na pytanie na które do tej pory nikt mi nie odpowiedział - jak nie PiS to kto , podaj uzasadnienie .
Dopisane 25.01.2022r. o godz. 13:42:
https://www.gov.pl/web/rodzina/dzialacze-opozycji-antykomunistycznej-z-dodatkami-trwa-wyplata-swiadczen
Jak będziesz to czytał Horusie , usiądź wygodnie , spadniesz z krzesła .