~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
~~Feluś napisał(a): Najciekawsze że godzinami stoją w kolejce po test i przy okazji dyskutują, a tu się okazuje że 50 % z nich ma test pozytywny. Trzeba umieścić głośnik przed punktem poboru testu COWIDOWEGO.
~~Antyfoliarstwo napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
Mózg masz szemrany kmiocie.
~~Kredowobiała Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antyfoliarstwo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
O proszę kolejny pełen kultury covidian .Boli rączka ze preparat miał być ostatnia prosta a tu zonk .Zapraszam do szpitala Lubań Zgorzelec .Robiłem tam badania i pełna normalność a przy luźnej rozmowie lekarz powiedział Panie my tu leczymy u nas nie ma covida za to w Boleslawcu macie dwa domu wariatów w tym jeden medialny
Taka prawda.
Dobrze że są jeszcze gdzieś w Polsce lekarze nie ogłupieni przez koronamafię.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antyfoliarstwo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
O proszę kolejny pełen kultury covidian .Boli rączka ze preparat miał być ostatnia prosta a tu zonk .Zapraszam do szpitala Lubań Zgorzelec .Robiłem tam badania i pełna normalność a przy luźnej rozmowie lekarz powiedział Panie my tu leczymy u nas nie ma covida za to w Boleslawcu macie dwa domu wariatów w tym jeden medialny
Taka prawda.
Dobrze że są jeszcze gdzieś w Polsce lekarze nie ogłupieni przez koronamafię.
Bo to był ten anty COVIDOWIEC (doktorek na prośbę mamusi)
~~Antyfoliarstwo napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
~~Kredowobiała Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antyfoliarstwo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): I to wszystko na podstawie szemranych testów....
Szczera prawda bo byłam a Lubaniu tylko u nas burdel i kłamstwo goni kłamstwo kasę mają za co remonty ,rozbudowa nowy płot itd,itd,za Covidka lecz przyjdzie karma za ludobójstwo.