Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W powiecie bolesławieckim mamy 107 nowych zakażeń koronawirusem, w Polsce 45 729.
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
5 lutego 2022r. o 19:41
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):
Zgłoś do moderacji Odpowiedz

No prawda zgłoś i to nic nie da bo nic nie udowodnią słowo przeciwko słowu żona twierdzi że miał oni mówią że nic nie miał

Obrączka to nic w porównaniu z fałszowaniem dokumentów , ty będziesz musiał podać dane tej rodziny .
Zbyt dużo takich wpisów aby ich nie sprawdzić .

Ale tu na forum nie podam bo nie wiem czy oni będą chcieli może namiary dam i sam skontaktujesz się

Ok. daj namiary , doprowadzę sprawę do końca sam , ciebie mimo wszystko podam prokuratorowi jako informatora .

5 lutego 2022r. o 19:42
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):

No prawda zgłoś i to nic nie da bo nic nie udowodnią słowo przeciwko słowu żona twierdzi że miał oni mówią że nic nie miał

Obrączka to nic w porównaniu z fałszowaniem dokumentów , ty będziesz musiał podać dane tej rodziny .

Ale tu na forum nie podam bo nie wiem czy oni będą chcieli może namiary dam i sam skontaktujesz się

Ok. daj namiary , doprowadzę sprawę do końca sam , ciebie mimo wszystko podam prokuratorowi jako informatora .

Podaj e-mail napisze ci tam namiar do rodziny i oni zadecyduja a nie ja .
5 lutego 2022r. o 19:47
Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):

Skontaktujesz się z rodziną i ich zapytaj czy chcą to nagłośnić ,podaj e-mail tam ci dam namiar i też ich uprzedze czy chcą kontaktu .
5 lutego 2022r. o 20:33
Horus napisał(a): patrzę od czasu do czasu jak toczy się ta wasza dyskusja...
zastanawia mnie jedno bo nie wiem czy wiesz co piszesz ;)
a mianowicie...
jakiemu prokuratorowi to zgłosisz? w jakiej formie i czy masz już swojego ''wybrańca''
bo coś mi się wydaje że piszesz by wzbudzić w kimś jakiś bliżej nieokreślony niepokój nie mając jednocześnie pojęcia czym są procedury sądowe...

no chyba że wejdziesz sobie ot tak ''z marszu'' do prokuratury i ciach ...;D
więc sobie myślę też że pisząc coś takiego z takim przekonaniem możesz być ''znajomym króliczka'' :D Dopisane 05.02.2022r. o godz. 19:07:to było do ciebie...''chmiel'' ;D

No to po co ktoś to pisze nie rozumiem chce pomóc czy jaja sobie robi ten Chmiel.
5 lutego 2022r. o 20:35
~~Słomkowa Laurencja napisał(a): Ja myślę że bolec info porusza ten temat co kilka dni dla jaj. Żeby pośmiać się z przygłupów jak się kłócą. Heheszki

Też tak sądzę ..
22258
#Horus nieaktywny
5 lutego 2022r. o 20:50
Ktoś napisał: Horus napisał(a): patrzę od czasu do czasu jak toczy się ta wasza dyskusja...
a mianowicie...
jakiemu prokuratorowi to zgłosisz? w jakiej formie i czy masz już swojego ''wybrańca''
bo coś mi się wydaje że piszesz by wzbudzić w kimś jakiś bliżej nieokreślony niepokój nie mając jednocześnie pojęcia czym są procedury sądowe...

więc sobie myślę też że pisząc coś takiego z takim przekonaniem możesz być ''znajomym króliczka'' :D Dopisane 05.02.2022r. o godz. 19:07:to było do ciebie...''chmiel'' ;D

No to po co ktoś to pisze nie rozumiem chce pomóc czy jaja sobie robi ten Chmiel.

jestem tu na forum na tyle długo że wiem na co stać ''forumowiczów''
zwłaszcza teraz kiedy mnoży się tu każdego dnia dziesiątki coraz to nowych ''kwiatków'' ;D
dlatego od lat powtarzam jedno ...
jestem zdecydowanym przeciwnikiem podpisywania postów -jak tu by chciał zwłaszcza jeden forumowicz nazwiskami - ale jednocześnie jestem ''za'' wprowadzeniem widocznego adresu IP dla niezalogowanych ...
tylko adminom to jest nie na rękę ;D
a ''chmiel''
''chmiel'' zapewne sprawdza sobie teraz w internecie procedury jakie obowiązują zarówno prokuraturę jak i sam sąd ...
no chyba że ten cały ''chmiel'' jest stroną ściśle zainteresowany tym co piszesz np. lekarz który mógł ewentualnie chcieć wpisać ''covid'' a teraz kiedy sprawa przybrała inny wydźwięk , broni się przez raczej prosty atak...;D

więc uważam że ''chmiel'' raczej robi sobie jak piszesz ''jaja'' ;D

takie gierki są tu często stosowane a jak chcesz to zaraz ci to udowodnię i za chwilę pojawi się tu kolejny wpis ''chmiela'' ;D ;D
5 lutego 2022r. o 22:05
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): patrzę od czasu do czasu jak toczy się ta wasza dyskusja...
a mianowicie...

jestem tu na forum na tyle długo że wiem na co stać ''forumowiczów''
zwłaszcza teraz kiedy mnoży się tu każdego dnia dziesiątki coraz to nowych ''kwiatków'' ;D
dlatego od lat powtarzam jedno ...
jestem zdecydowanym przeciwnikiem podpisywania postów -jak tu by chciał zwłaszcza jeden forumowicz nazwiskami - ale jednocześnie jestem ''za'' wprowadzeniem widocznego adresu IP dla niezalogowanych ...
tylko adminom to jest nie na rękę ;D
a ''chmiel''
''chmiel'' zapewne sprawdza sobie teraz w internecie procedury jakie obowiązują zarówno prokuraturę jak i sam sąd ...
no chyba że ten cały ''chmiel'' jest stroną ściśle zainteresowany tym co piszesz np. lekarz który mógł ewentualnie chcieć wpisać ''covid'' a teraz kiedy sprawa przybrała inny wydźwięk , broni się przez raczej prosty atak...;D

więc uważam że ''chmiel'' raczej robi sobie jak piszesz ''jaja'' ;D

takie gierki są tu często stosowane a jak chcesz to zaraz ci to udowodnię i za chwilę pojawi się tu kolejny wpis ''chmiela'' ;D ;D

Dziękuję bardzo za informację napisałem to żeby przestrzec innych żeby patrzyli co piszą w wypisie
22258
#Horus nieaktywny
5 lutego 2022r. o 22:22
nie ma za co dziękować ...
nie takie ''gierki'' tu sam przechodziłem i dzisiaj tacy jak ''chmiel'' i jemu podobni mnie tylko bawią ...
jak 80% wszystkiego co tu się pisze na tym forum
nie mam najmniejszego zamiaru uderzać tu w jakiś ''mentorski'' ton ale po prostu bądź ostrożny i nigdy ale to nigdy nie daj się ponieść emocjom...
spokojnej nocy :)

widzisz?....
''chmiel'' już śpi :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza