~~Kibinua napisał(a): Wybierzcie się do W aksmundu kolo Nowego Targu to się dowiecie co to byli za niezłomni.
~~all napisał(a):komuch ,może był zomowcem,albo sam w komunie jako esbek prześladował opozycjęKtoś napisał: ~~Kibinua napisał(a): Wstyd kompletny wstyd by to organizowac ku czci komu tym którzy zroboli tyle krzywdy cywilom posluchajcie tych ludzi którzy żyją i byli świadkami czynów jakich dopuszczali się ci przez was holdowani.moi rodzice nie żyją tą wiedzę po nich ja posiadam na temat ich uczynków. To się w głowie nie mieści by holdowac tych nie nazwę.........
albo komuch czerwony, albo ulega czerwonej propagandzie,,,
~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...
~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~all napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kibinua napisał(a): Wstyd kompletny wstyd by to organizowac ku czci komu tym którzy zroboli tyle krzywdy cywilom posluchajcie tych ludzi którzy żyją i byli świadkami czynów jakich dopuszczali się ci przez was holdowani.moi rodzice nie żyją tą wiedzę po nich ja posiadam na temat ich uczynków. To się w głowie nie mieści by holdowac tych nie nazwę.........
albo komuch czerwony, albo ulega czerwonej propagandzie,,,
komuch ,może był zomowcem,albo sam w komunie jako esbek prześladował opozycję
Jesteś pewien ze to sędzia Piotrowicz ?
~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...
Lewactwo nic nie wie o patrityzmie.Lewactwo to LGBT,narkotyki,