~~Niebieskozielona Petunia napisał(a): Gratuluję KS Kolonii i życzę wielu sukcesów. Mam nadzieję,że doczekacie się godnego boiska, bo pomimo warunków w jakich są treningi i tak jest sporo sukcesów! Brawo dla Was i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
~~Żółta Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistoruda Aronia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~On napisał(a): Odnośnie wiązania Pawła z Kolonią , był Pan autor artykułu na rowku ? Tam gdzie te dzieci trenują i grają ? To proszę porównać jakie mają warunki do grania i trenowania inne miejskie kluby nie związane z Panem Pawłem a jak trenują i grają zawodnicy kolonii a przecież mając takie układy powinny mieć wszystko!
Tak, byliśmy na nieistniejącym OWS i od lat rozpadającymi się kontenerami na Rajskiej. Błagam. Ciekawe co będzie, jak plotki o dofinansowaniu boiska na na tzw rowku okażą się prawdziwe. Tik tak. xD
A więc chętnie dzieci koloni zamienią rowek na nieistniejący ows czy rajską , jeżeli rzeczywiście milion pójdzie na remont boiska dla koloni bo Pan Paweł jest u władzy to kogo ma u władzy i gdzie Boleslavia że powstał stadion lekkoatletyczny za dziesiątki milionów złotych !!!! Może tym też się zajmiemy , i gdzie Pan redaktor był jak przez lata kolonia była całkowicie pomijana przy rozdawaniu środków , proszę mi podesłać jakieś artykuły bo być może czegoś nie czytałem , w tym momencie skończył się monopol bksu na piłkę nożną i miasto to widzi , deklaracja 250 dzieci a tworzą treningi uzupełniające bo nie mają juniorów do gry w lidze , składka 300 zł ( kolonia chyba nie całe 100 zł) to policzmy , 300 x 250 daje nam 75 tys miesięcznie , po co to w ogóle dotować , a może sprawdzimy ile kluby dostały w zeszłym roku od obywateli miasta ? Czyli ile pieniędzy wpłynęło z 1,5 procenta przekazywanego podatku od mieszkańców , to świadczy komu ludzie ufają , niech się kluby pochwalą , bitwa o pieniądze trwa tylko szkoda że to między klubami . Ale w gruncie rzeczy chyba klub kolonia może na tym tylko zyskać bo nagle sprawił że wszyscy inni Go zauważyli i sprawia że inni się stresują gdy o nim słyszą , oby jeszcze powstał na rowku nowy obiekt , jeżeli to dzięki Panu Pawłowi to ja Go chce mieć u siebie w firmie , Mały wielki człowiek , pozdrawiam
Mam dziecko w BKS i to nie są takie kwoty... dlaczego kłamiesz? W kolonii nie ma juniorów i szkolenia, rozrywkowe granie. Jesli BKS nie udzwignie tematu, to ludzie zaczna dojezdzac do Lubania...nie przepisza do kolonii...obudź się.