Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
13926
qwax_
28 lutego 2022r. o 19:32
Moderatorze - dawaj dalej, do trzech razy sztuka - CENZURUJ!! ;)
Mam nadzieję, że masz za to chociaż płacone.
To wklejam znowu:

"Wielki moderator" usunął mój wpis, więc muszę ponowić :)
Ty nie uważasz Putina za "młodego lidera", ale publicznie o tym mówił prezes Światowego Forum Ekonomicznego.
Rachunek jest prosty - wierzę tobie ;)

A w sprawie "koloryzowania" rzeczywistości, to można oczywiście przyjąć, że media kłamały w sprawie covidu, kłamały w sprawie wcześniejszych wojen - w Afganistanie, Syrii, Iraku, Libii, ale teraz o Ukrainie podają wyłącznie prawdę.
Tutaj mały przykład pokazania "prawdziwej" wojny ;)
https://www.bitchute.com/video/z606cDXREhMd/

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
18442
PIS-PO-PRL
28 lutego 2022r. o 19:33
Kaźmirz oszalał :D

PIS=PO=PRL
13926
qwax_
28 lutego 2022r. o 19:34
Znalezione w innym temacie, ale raczej tutaj pasuje

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
14240
M21W2
28 lutego 2022r. o 19:48
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: .

Sowiecki agent J.T. donosi , Putin masz drogę wolną , wpieriot na Polskę .

po pierwsze nie pisz z błędami a po drugie nadal nie wiem czy przyjmiesz jakiegoś uchodźcę ...

bo nadal pomimo takiej ''przyjaźni'' do Ukraińców jasnej deklaracji podać nie chcesz...;D

jak tam ?...już w ''kamaszach'' ? brat już jedzie i wspólnie ruszycie na
ratunek ''bratcom'' ? ;D
tak tu zapewniał niedawno że gdzieś mnie ''bronił'' więc teraz ma szanse bardziej się wykazać...;D
niech nie zapomni kilka panzerfaustów i jakiegoś ''emgie''...najlepiej ''42''
brat wie jak to obecni jego ziomale kosili kiedyś ''ruskich '' ...
obyście tylko zdążyli jak tamci później wiać...;D ...bo jak nie to gułag na Kamczatce ...;D
i kto pole będzie obrabiał ?
Ukrainiec jakiś? ;D

Nie obchodzi mnie kogo przyjmujesz w swoim domu , nie właź ty też z brudnymi buciorami w moje życie .
Zawsze będę stał po stronie państw atakowanych przez komunistycznego terrorystę , ty zachowujesz się odwrotnie .
Jak zwykle nie masz nic mądrego do powiedzenia , odpowiem w twoim stylu , zakładaj kamasze i ratuj Putina .
Miał plan w 78 godzin zająć Kijów i tam jak w przypadku Polski powołać władzę przywiezioną na czołgach z Moskwy .
товарищ, помоги мне

Dopisane 28.02.2022r. o godz. 19:48:

PIS-PO-PRL napisał(a): Qwax… co traktuje zerojedynkowo?
Przecież ja tu się o 2 raptem sprawy sprzeczam.
1. Putinowi ode bało… sorry Falco ;)
2. Że nie należy wpuszczać do nas ukraińcow, bo nam wschód ukradną. A ja myślałem że my ziemia obiecana dla kogo innego jesteśmy.

Była jeszcze fajna teoria, ale tak odklejone, że nawet fakty historyczne się tam nie zgadzały. I całe 2 posty temu poświeciłem…. I tak spadły z rowerka. Powód… chyba Kazimierz :D

Całe moje zerojedynkowe podejście :D

Ide grać… a jutro piwko z Luckiem
Nara filiarze ;)

Psssttt… Lucek
Nie zaprzeczaj… jutro pijemy…. A tam… powiedz im jeszcze że do solidarności wstąpiłem. Zobaczymy co powiedzą
:D

Nie zrobię tego o co prosisz , już i tak insynuacja goni insynuację .
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
28 lutego 2022r. o 20:27
PIS-PO-PRL napisał(a):

…. A tam… powiedz im jeszcze że do solidarności wstąpiłem. Zobaczymy co powiedzą
:D

Po nicku sądziłem że ty z solidarności od dawna
~~Horus niezalogowany
28 lutego 2022r. o 20:30
M21W2 napisał(a): ~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: .

Sowiecki agent J.T. donosi , Putin masz drogę wolną , wpieriot na Polskę .

po pierwsze nie pisz z błędami a po drugie nadal nie wiem czy przyjmiesz jakiegoś uchodźcę ...

bo nadal pomimo takiej ''przyjaźni'' do Ukraińców jasnej deklaracji podać nie chcesz...;D

jak tam ?...już w ''kamaszach'' ? brat już jedzie i wspólnie ruszycie na
ratunek ''bratcom'' ? ;D
tak tu zapewniał niedawno że gdzieś mnie ''bronił'' więc teraz ma szanse bardziej się wykazać...;D
niech nie zapomni kilka panzerfaustów i jakiegoś ''emgie''...najlepiej ''42''
brat wie jak to obecni jego ziomale kosili kiedyś ''ruskich '' ...
obyście tylko zdążyli jak tamci później wiać...;D ...bo jak nie to gułag na Kamczatce ...;D
i kto pole będzie obrabiał ?
Ukrainiec jakiś? ;D

Nie obchodzi mnie kogo przyjmujesz w swoim domu , nie właź ty też z brudnymi buciorami w moje życie .
Zawsze będę stał po stronie państw atakowanych przez komunistycznego terrorystę , ty zachowujesz się odwrotnie .

ty piSSlamski kmiocie...;D
ty nie raz nie dwa próbowałeś wchodzić w swoich uświnionych gumofilcach w moje życie a teraz lamentujesz ?
ty łajzo piSSlamska ... ;D a kto to do mnie pisze ''pachołku Putina''
to ty oszołomie piejesz tu z zachwytu nad Ukrainą mało się przy tym nie ''mocząc'' ...chociaż kto tam cię wie...;D

ty dupku przypominasz mi tu kogoś kto próbował jako ''horus'' ;D mi coś przypisywać i po tym jak wielokrotnie tu łgałeś w żywe oczy mogę nawet o to cię podejrzewać...
teraz nagle wara ci obwisła kiedy pada pytanie o to czy broniąc tak zaciekle Ukrainy (na forum bo do wyjazdu jak widzę się nie szykujesz ;D ) przyjmiesz jakiegoś uciekiniera nagle wymiękasz jak zużyta prezerwatywa...;D

pytam więc kmiocie ...podaj jeden przykład gdzie chwalę tą wojnę ...
a jak nie potrafisz to zamknij tą swoją ''zdradliwą ,kłamliwą '' japę ...(w oryginale mkkwacza- ''mordę'' ;D )
~~Bławatny Platan niezalogowany
28 lutego 2022r. o 20:31
PILNE! Wojna na Ukrainie! Ozdyk/Wielomski/Kulińska/Jeśman/Puzon! Zapraszają Rola i Szlachtowicz!

https://youtu.be/I3JbjP75LuA
~~Horus niezalogowany
28 lutego 2022r. o 20:51
''Wyspa Węży znajduje się około 50 km od wybrzeża Ukrainy. W wyniku ataku z morza i powietrza doszło do zniszczenia całej infrastruktury wojskowej. Wiadomości o śmierci 13 obrońców przekazał Wołodymyr Zełenski. – Wszyscy pośmiertnie otrzymają tytuł Bohaterów Ukrainy – ogłosił. ''

no i teraz trzeba będzie cofnąć odznaczenia...;D
ot co działa propaganda...;D
ciekawe co teraz napiszą po ataku Iskanderem ...
tam obrona przeciwlotnicza się nie sprawdziła...

a co na to Wawa?
czyżby nie wiedzieli że bateria Iskanderów stoi sobie w Obwodzie Kaliningradzkim?
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza