mam synów trenujących w BKS. Jedno dziecko w skrzatach, drugie w orlikach. Nasze drużyny zawsze wygrywają z Football Academy i prezentują zdecydowanie wyższy poziom piłkarski, więc niektóre komentarze mnie śmieszą
~~Woskowożółta Rezeda niezalogowany 25 marca 2022r. o 12:00
Jestem wychowankiem BKS-u i wiem, że nigdy nie było klimatu na „dużą” piłkę nożna. Zawsze było parcie,żeby trafić do zarządu klubu i rozwijać klub a potem rzeczywistość wracała i towarzystwo wzajemnej adoracji i ekipa kryzys.
~~Woskowożółta Rezeda niezalogowany 25 marca 2022r. o 12:05
Miasto ponad 40 tys ludzi na nie stac nas na klub z prawdziwego zdarzenia z pożądanym ,metodycznym szkoleniem od podstaw, zatrudniać trenerów z odpowiednimi uprawnieniami i umiejętnościami.Powstały wiec szkółki, które wypełniły ta lukę i maja się dobrze.
Dopóki tak będzie z miejskim klubem to dalej będzie to tak wyglądało.
Jest napisane w artykule kadra Polski Football Academy, to nie jest prawdziwa kadra polski typu AMO- akademia młodych orłów, tylko kadra z całego kraju zawodników trenujących w drużynie Football Academy. Wyróżnienie jako takie, nie wiem czemu jest opisywane na portalu tutaj, jakiś post sponsorowany?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.