Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dramatyczny cios w finanse bolesławian, najgorszy od 1998 roku. Najbardziej drożeje żywność i paliwa
~~Kierowca bombowca niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 6:34
To zdumiewające, ale polskojęzyczni rządzący w postaci Michaiła Dworczyka z partii PiS, oficjalnie potwierdzili, że horrendalne ceny paliw w Polsce to rodzaj podatku jaki płacimy Ukraińcom z powodu wojny w tym kraju. Oznacza to chyba, że polskojęzyczny rząd pracuje dla rządu ukraińskiego, bo trudno sobie wyobrazić jak Ukraina może nakładać podatki na Polaków. Jednak skoro przyznaje to pan Dworczyk, to nie można już uważać tego jako teorii spiskowej.

https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/polski-rzad-przyznaje-ze-szokujace-ceny-paliw-w-polsce-podatek-dla-ukrainy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~jusz się wystraszyłem niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 8:01
jusz siem wystraszyuem rze drożyzna a nie doczytałem rze to dotyczy tylko bolesławian.
~~Niebieskawozielony Tulipanowiec niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 8:23
Jeszcze w tym miesiącu PB95 może przekroczyć 8zł/l
~~swa niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 8:23
wesoło dopiero będzie na jesień ... gaz w góre, prąd, paliwa to chyba na rower trzeba siadać .... niestety auta to luksus będzie jak za komuny .... nie jest wesoło .... kryzys ...podziękujcie ukrainie.... to przez nich taki bajzel mamy
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 8:49
~~swa napisał(a): wesoło dopiero będzie na jesień ... gaz w góre, prąd, paliwa to chyba na rower trzeba siadać .... niestety auta to luksus będzie jak za komuny .... nie jest wesoło .... kryzys ...podziękujcie ukrainie.... to przez nich taki bajzel mamy

Gdyby nie Ukraina, to być dziś w piwnicy siedział, albo na gwałt szlifował język rosyjski.
~~Horus niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 8:53
raczej nie a jeśli już to tylko częściowo...
to głupota naszych tzw. elit politycznych od lewa do prawa bez żadnych wyjątków...

brak dalekowzroczności i nieracjonalna polityka zagraniczna a zwłaszcza ta ukierunkowana na Rosję ...
nie piszcie mi tu o caracie i bolszewikach bo prawdziwy początek to szalony antonio''dron'' i wypadek w Smoleńsku...
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 9:03
Lubię Rosję. Kocham ten kraj. Jednak co do ludzi, jakoś nie byłbym w stanie im zaufać. Mają zupełnie odmienny od naszego sposób myślenia, wartościowania. Trzeba by pracy pokoleń by to zmienić.
~~Horus niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 9:29
nie byłem w Rosji ale może kiedyś ...do samej Moskwy mnie nie ciągnie tak jak do Petersburga...
ale nie spotkałem na swojej drodze ani jednego Rosjanina który by patrzył na mnie niechętnym wzrokiem...
by ich poznać trzeba rozmawiać a nie tylko z automatu widzieć w nich ''ruskie onuce''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.