~~Malinowoczerwona Malwa napisał(a): A co zrobić jeśli pociąg będzie miał opóźnienie?
~~Pinochet napisał(a): Poseł ,który był za projektem Pis-u obowiązkowego tygodniowego testowania wszystkich pracujących w Polsce na srovida,okazuje się zbawca mieszkańców powiatu,bo wyznaczy parę miejsc parkingowych? To jest jawa czy sen? Filmy Barei ,to pikuś z tym ,co się teraz dzieje w życie społecznym i politycznym.Mam wrażenie,że ten koleś sprzedał by cały naród,by tylko zostać wymarzonym prezydentem...
~~Pistacjowa Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Poseł ,który był za projektem Pis-u obowiązkowego tygodniowego testowania wszystkich pracujących w Polsce na srovida,okazuje się zbawca mieszkańców powiatu,bo wyznaczy parę miejsc parkingowych? To jest jawa czy sen? Filmy Barei ,to pikuś z tym ,co się teraz dzieje w życie społecznym i politycznym.Mam wrażenie,że ten koleś sprzedał by cały naród,by tylko zostać wymarzonym prezydentem...
Ty z tych co nawet jakby im złoto dawać to narzekałbyś, że za ciężkie.
~~Malinowoczerwona Malwa napisał(a): A co zrobić jeśli pociąg będzie miał opóźnienie?
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Poseł ,który był za projektem Pis-u obowiązkowego tygodniowego testowania wszystkich pracujących w Polsce na srovida,okazuje się zbawca mieszkańców powiatu,bo wyznaczy parę miejsc parkingowych? To jest jawa czy sen? Filmy Barei ,to pikuś z tym ,co się teraz dzieje w życie społecznym i politycznym.Mam wrażenie,że ten koleś sprzedał by cały naród,by tylko zostać wymarzonym prezydentem...
Ty z tych co nawet jakby im złoto dawać to narzekałbyś, że za ciężkie.
Nie powinno dojść w ogóle do takiej sytuacji,że dworcem ,który był wyremontowany za pieniądze wszystkich obywateli,naraz się pojawiła tablica : parking prywatny.
To prawda. Miasto dołożyło ale kto wziął ''kopertę birgfellnera''?