Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest najlepszym kandydatem na wójta? - SONDA
~~Terra niezalogowany
23 lipca 2022r. o 8:59
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Panie Patryku stawiam na Pana, Nie dlatego, że jest pan z PiS tylko dlatego bo te bufony od nas wkurzają medxtnie od kilkudziesięciu lat.
Pozdrawiam

Jesteś złośliwy .Patryk Hałka wkurzy Cię bardziej.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Halina z UM niezalogowany
23 lipca 2022r. o 9:00
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Panie Patryku stawiam na Pana, Nie dlatego, że jest pan z PiS tylko dlatego bo te bufony od nas wkurzają mnie od kilkudziesięciu lat.
Pozdrawiam

Co jeszcze musi PIS odyebać abyś zmądrzał , co jeszcze ?
~~Tak sobie mysle i niezalogowany
23 lipca 2022r. o 11:45
dochodzę do wniosku, że ciężki mamy wybór.
Panowie-podstawaione marionetki
Panie- Ewa zapewne zostawi wszystko po staremu. Za długo siedzi w gminie, żeby coś zmieniać. Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.
Dlatego postanowiłam głosować na Lidie. Slabo znam jej osobiście. Mimo to, tylko ona wydaje mi się być na tyle odważna, żeby przerwać pewne utrwalone schematy w naszej gminie. Jeśli się mylę, to przy następnych wyborach rozejrze się za nowym kandydatem.
~~Jaskrawozielona Naparstnica niezalogowany
23 lipca 2022r. o 11:47
~~Tak sobie mysle i napisał(a): się

No i oczywiście rewolucja w ośrodku zdrowia jest potrzebna
~~Bananowa Margerytka niezalogowany
23 lipca 2022r. o 12:06
~~Tak sobie mysle i napisał(a): Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.
Dlatego postanowiłam głosować na Lidie. Slabo znam jej osobiście. Mimo to, tylko ona wydaje mi się być na tyle odważna, żeby przerwać pewne utrwalone schematy w naszej gminie. Jeśli się mylę, to przy następnych wyborach rozejrze się za nowym kandydatem.

Ble ble ble
Hejek jesteś dlatego ciągniesz za swoją rodaczką i jeszcze na Polaków liczysz.
~~JAK niezalogowany
23 lipca 2022r. o 15:18
~~Tak sobie mysle i napisał(a): dochodzę do wniosku, że ciężki mamy wybór.
Panie- Ewa zapewne zostawi wszystko po staremu. Za długo siedzi w gminie, żeby coś zmieniać. Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.

ha ha ha
"Mam ciężki wybór, ale zagłosuję na Lidkę"
Mistrzostwo hipokryzji.
~~Żółtawordzawa Gazania niezalogowany
23 lipca 2022r. o 15:33
~~JAK napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tak sobie mysle i napisał(a): dochodzę do wniosku, że ciężki mamy wybór.

ha ha ha
"Mam ciężki wybór, ale zagłosuję na Lidkę"
Mistrzostwo hipokryzji.

Jeśli żaden z kandydatow nie pasuje mi w 100 procentach, to mam nie iść na wybory??
~~Jak niezalogowany
23 lipca 2022r. o 15:41
Nikt ci nie zabrania, idź i zagłosuj na siebie.