Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Natalia z Nowogrodźca potrzebuje waszych głosów! Pomożecie?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 11:55
Jakbym słyszał śpiewającą Rosjankę. Jak po polsku mówimy "się" to na początku mówimy miękkie ś a nie twarde s. Bo tak to mówią Rosjanie. Znowu wyraz "chciałam", po polsku po ch powinniśmy usłyszeć miękkie ć a nie rosyjskie c. A u pani jest raz po polsku, raz po rosyjsku. Znaczy że potrafi śpiewać z polskim akcentem, to po po co te ruskie "ozdobniki"?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoróżowy Wiesiołek niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 14:05
Jak ma głos, to nie potrzebuje cudzych głosów, a jak nie ma głosu to i święty boże nie pomoże.
~~No nie niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 14:30
Jak Pani Natalia poprawi dykcję, to ma mój głos." Chciałam" po polsku brzmi zupełnie inaczej niż Pani śpiewa. Dziękuję.
~~Pszeniczna Ułudka niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 16:16
Ciekawe ilu logopedów mamy na Bolec.info Sam bym Was chętnie wysłuchał, niepublicznie kazdy mądry. Rosjanka ? Ubawiłem się do łez. Natalio każda gwiazda ma swoich hejterow, to ze się pojawili tzn ze kariera idzie w dobrym kierunku. Zagłosowałem i życzę powodzenia!
~~Czarnofioletowa Lantana niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 21:08
To nie hejt, wyraźnie słychać "dac cos dobrego" i na początku też. Więcej osób to słyszy. Śpiewa kobietka nie najgorzej.
~~Pati niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 22:31
Pięknie pani śpiewa. Głos oddany, powodzenia!
~~Misza niezalogowany
26 sierpnia 2022r. o 7:30
Dziewczyno masz cudowną barwę głosu.Powodzenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza