Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wynajem na Emilii Plater.

11060
sloneczko010981
31 sierpnia 2022r. o 19:56
Wybaczcie, że polecę tutaj prywatą, ale od pewnego czasu szukam do wynajęcia kawalerki. Wiem, że kiedyś mój brat wynajmował za fajne pieniądze taką malutką właśnie na tej ulicy. Nawet tam u niego byłam, ale za nic nie pamiętam który to był budynek. Chyba był taki wielorodzinny, ale to też nie jest pewne. W każdym razie mieszkanka tam raczej były mikroskopijne. Ktoś może coś wie na ten temat? Kojarzy czy ktoś wynajmuje na E. Plater? Jestem w podbramkowej sytuacji. Muszę się wynieść z miejsca gdzie teraz jestem, a nie stać mnie zapłacić 1700 za wynajem. Dlatego pomyślałam o tamtej ulicy. A może ktoś z Bolecnautów ma coś małego na wynajem w umiarkowanej cenie? Będę wdzięczna za każde namiary. Zostawię meila, może coś , ktoś... Jeszcze raz przepraszam za prywatę.

Dopisane 31.08.2022r. o godz. 19:53:

Gdyby ktoś zapytał, dlaczego po prostu nie spytam brata, to jest to niemożliwe. Brat nie żyje od paru lat.

Dopisane 31.08.2022r. o godz. 19:56:

O Boże , zapominałam o meilu. [email protected] Przepraszam. Już nie wiem, co robię.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza