Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konkurs na stanowisko dyrektora Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Wierzbowej rozstrzygnięty
~~Lotto niezalogowany
17 października 2022r. o 23:29
~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!

Kiedy znowu kumulacja na stanowisko dyrektora w Gromadce ? Może wygram.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dorota niezalogowany
18 października 2022r. o 22:53
~~Lotto napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!

Czas na to by go już zmienić. Duże szanse dla Krzysztofa M.
~~Und was niezalogowany
19 października 2022r. o 2:42
~~Dorota napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lotto napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!

Emerytów mam już dosyć, tym razem postawię na Lidię Zubal. Jej status związku mi nie przeszkadza, mam nadzieję, że wstrzyma się z opiniami na temat wykształcenia i zadeklaruje, że jest propolska i czuje się Polką. Bo to, że jest proukraińska i projugolska to już mówiła.
Lidka urodziłaś się w Polsce, więc czuj się Polką, jeżeli nie czujesz się Polką to sorry.
~~Roman niezalogowany
19 października 2022r. o 8:29
Obecny dyrektor szkoły w Gromadce nie powinien zajmować tego stanowiska.
~~sekwoja niezalogowany
19 października 2022r. o 10:05
~~Und was napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lotto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!

Emerytów mam już dosyć, tym razem postawię na Lidię Zubal. Jej status związku mi nie przeszkadza, mam nadzieję, że wstrzyma się z opiniami na temat wykształcenia i zadeklaruje, że jest propolska i czuje się Polką. Bo to, że jest proukraińska i projugolska to już mówiła.
Lidka urodziłaś się w Polsce, więc czuj się Polką, jeżeli nie czujesz się Polką to sorry.

tu bym polemizował
~~Iskra niezalogowany
22 października 2022r. o 10:19
OŚRODEK ZDROWIA PRZEBIJA WSZYSTKO.CZAS COŚ ZMIENIĆ.
~~Remik niezalogowany
22 października 2022r. o 21:30
Ludzie czy Wam ktoś pasuje, wszyscy są źli, nic nie chcą za Was robić. Tylko Wy jesteście wspaniali, mądrzy i ROSZCZENIOWI!!! Z żadnej gminy nie płynie tyle jadu, zawiści i MIŁOŚCI ?!
~~Aga niezalogowany
23 października 2022r. o 11:45
Dokładnie a najgorsze jest to że piszą to ludzie nie wykształceni, którzy nic w życiu nie osiągnęli i żal im ściska d.....
Niech się wezmą za naukę i pracę nie będą mieli czasu na wypisywanie głupot i obrażanie ludzi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy