~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!
~~Lotto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!
Kiedy znowu kumulacja na stanowisko dyrektora w Gromadce ? Może wygram.
~~Dorota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lotto napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!
Czas na to by go już zmienić. Duże szanse dla Krzysztofa M.
Emerytów mam już dosyć, tym razem postawię na Lidię Zubal. Jej status związku mi nie przeszkadza, mam nadzieję, że wstrzyma się z opiniami na temat wykształcenia i zadeklaruje, że jest propolska i czuje się Polką. Bo to, że jest proukraińska i projugolska to już mówiła.
Lidka urodziłaś się w Polsce, więc czuj się Polką, jeżeli nie czujesz się Polką to sorry.
~~Und was napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lotto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kolezanka emerytka BW napisał(a): Jula dasz rade. POWODZENIA!
Czas na to by go już zmienić. Duże szanse dla Krzysztofa M.
Emerytów mam już dosyć, tym razem postawię na Lidię Zubal. Jej status związku mi nie przeszkadza, mam nadzieję, że wstrzyma się z opiniami na temat wykształcenia i zadeklaruje, że jest propolska i czuje się Polką. Bo to, że jest proukraińska i projugolska to już mówiła.
Lidka urodziłaś się w Polsce, więc czuj się Polką, jeżeli nie czujesz się Polką to sorry.
tu bym polemizował