~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a):
No tak cóż ja mogę. Teraz takie czasy nastały kiedy ludzi którzy PRAWDE mówią zamyka się na psychiatryku straszy się i wrabia. Wyglądasz jak przeczkolak i oczywiście na kretki komendantowi zabrakło ale chyba kreske wam postawił -:)
~~Różowoczerwony Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a):
No tak cóż ja mogę. Teraz takie czasy nastały kiedy ludzi którzy PRAWDE mówią zamyka się na psychiatryku straszy się i wrabia. Wyglądasz jak przeczkolak i oczywiście na kretki komendantowi zabrakło ale chyba kreske wam postawił -:)
Skoro masz szklaną kulę ;) to jeszcze naucz się pisać i wtedy może faktycznie jakaś PRAWDA ci zaświta .
~~Różowoczerwony Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Koleus napisał(a):
Ty wcale nie masz pały, dawno ci uschła z brudu, śmierdzielu :D
No nie mam. Za to ty nisusz swoją zamiast głowy. Czy twój tatuś to ten stary koleś który koło Pksu z wywalonym fiutkiem chodził musiał być bardzo szczęśliwy kiedy urodził mu się taki synek który miał członka zamiast głowy
Oj , żal mi takich jak ty.
Zastosowana autokorekta
~~Emeryt napisał(a): Jeszcze żeby ci co tak ostro tu się wypowiadają mieli pojęcie co to jest IPA. Proponuję zablokować te idiotyczne komentarze.