~~Bądz człowiekiem niezalogowany 22 listopada 2022r. o 12:25
Byłam nie dawno na tym oddziale położne mega sympatyczne, opieka noworodków bardzo fajna panie pomocne ale ze względu na bardzo chamskiego i opryskliwego lekarza M.K. nie polecam.Doktor traktuje pacjentki przedmiotowo na prawdę nie życzę nikomu trafić na takiego pajaca. Gdyby nie doktor poleciłabym ten oddział w 100%
Moim zdaniem nie ma co patrzeć na lekarza. Również rodziłam w Bolesławcu, lekarz przyjdzie i wyjdzie, szczególną uwagę zwracałam na resztę personelu który się zajmuje pacjentami później. Osobiście polecam każdej znajomej w ciąży porodówkę w Bolesławcu. Położne oraz personel oddziału noworodkowego całe serce wkładają w swoją pracę, służą pomocą na każdym kroku. Czego nie można powiedzieć o Jeleniej Górze, chyba że ginekologiem był ordynator można liczyć na większą atencję ze strony personelu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.