"Nie wiadomo, kiedy gmina otrzyma pozostałych 74 procent zamówionego węgla - możliwe jest nawet, że nie dostanie go wcale."
Bardzo ciekawe co redakcja tym tekstem próbuję wywołać?
To może zastanówmy się co jeszcze jest możliwe...
Możliwe jest nawet, że meteoryt wyładuje na rynku w Bolesławcu. No qrwa, przecież jest możliwe
Fakty są takie, że węgiel w Bolesławcu jest ;)
~~8 gwiazdek niezalogowany 14 listopada 2022r. o 20:39
Mamy połowę listopada wniosek o rekompensatę na węgiel złożyłem już dawno, podobnie jak mój syn na pellet ,oczywiście ani ja ani syn nie dostaliśmy do tej pory dopłaty a zapowiadają minusowe temperatury .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.