Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Mieszkańcy wybrali, mieszkańcy mają prawo nas odwołać - mówi Antonina Szelechowicz
~~ksiądz doktor niezalogowany
4 godz. 8 min. temu
Zapraszam do siebie , na jutrzejszą mszę świętą . Będziemy się modlić za szybki powrót przegrywa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
2 godz. 23 min. temu
Nieźle przyboczny radny Burmistrzowej ma najwiecej negatywów. Chłopie nie czekaj i sam zrezygnuj
~~Krasny Barwinek niezalogowany
1 godz. 38 min. temu
~~Mieszkaniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zagajnik napisał(a): Przyklad dla wszystkich to działalność Radnej Zamorskiej jak odwołają Radę jako całoŝć i wystartuje ponownie ma mój głos. Zagajnik i Wykroty nie miały lepszego radnego.

Mój głos również ma Pani Zamorska
Jak wystartuje w kolejnych wyborach!!!
Pani Świder również powinna odejść aby ta gmina zaczęła żyć!!!!!

~~Zagajnik napisał(a): Przyklad dla wszystkich to działalność Radnej Zamorskiej jak odwołają Radę jako całoŝć i wystartuje ponownie ma mój głos. Zagajnik i Wykroty nie miały lepszego radnego.

A mojego już nie dostanie. Nigdy na żadnych wyborach.
~~Płomiennorudy Krwawnik niezalogowany
1 godz. 17 min. temu
~~Lilijka napisał(a): P. Swider robi dobra robotę tylko radni wiadomo którzy jej rzucają kłody pod nogi. Można obejrzec wszystkie obrady i slychac i widac kto jest przecieko rozeojowi gminy.Przestańcie jej przeszkadzać jak nie umiecie pomóc tej gminie

O jej popłacz się . Załosne to/
~~Vet niezalogowany
1 godz. 15 min. temu
Sudoł. Tarasiewicz Radziński najgorzej oceniani radni i wszystko w temacie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BZ Academy zaprasza