Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drenaż kieszeni bolesławian trwa nadal
~~Nadżółkły Wiesiołek niezalogowany
15 listopada 2022r. o 19:54
Drenaż trwa a bolec zaprasza pisowskich kacyków... Wstyd!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja bym powiedział niezalogowany
15 listopada 2022r. o 19:57
~~Nadżółkły Wiesiołek napisał(a): Drenaż trwa a bolec zaprasza pisowskich kacyków... Wstyd!

ja bym powiedział że nie tylko zaprasza ale i PROMUJE! Przecież "ciennikarze" nie zadali ani jednego trudnego pytania ani pogodzie ani temu drugiemu.
~~Bladozielony Wilczomlecz niezalogowany
15 listopada 2022r. o 20:18
~~znawca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niecierpliwy napisał(a): Dlaczego nic nie piszą Horus, Wesoły Romek i Arek? Nie wiem co mam myśleć, muszą napisać i nam to rozjaśnić!
Kto mi tą kieszeń drenuje? I czy jak mieszkam obok Bolesławca, na przykład w Ocicach, to też mi drenują czy tylko bolesławianom?
Strasznie to skomplikowane. Jak się poczyta artykuły na bolec to nie wiadomo co o świecie myśleć :(

jak nie mieszkasz w bolesławcu to nic ci niczego nie drenuje - możesz spać spokojnie

DOBRE
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
16 listopada 2022r. o 1:48
Fakt , wydrenowali wszystkie drobne z kieszeni . Dlatego cały kapitał trzymam w skarpetach , niepranych I drenaż mi już nie straszny .
Jak mawiał mój znajomy "na choroby są sposoby" i wyciągał flaszkę z lekarstwem.
~~Wiem kto winny niezalogowany
16 listopada 2022r. o 2:12
Winny jest Tusk , Unia u Niemcy, Tyle w temacie.
Gdyby nie PiS Polski by już nie było. Dzięki Bogu.
~~Bbbb niezalogowany
16 listopada 2022r. o 6:46
~~Nadżółkły Wiesiołek napisał(a): Drenaż trwa a bolec zaprasza pisowskich kacyków... Wstyd!

Lepiej będzie jak Polskę sprzedadzą, tak jak to robiła PŁo
To dopiero wstyd!
~~Zabawne niezalogowany
16 listopada 2022r. o 7:07
~~Jugo napisał(a): Bardzo dobrze tak sobie wybrali to tak mają na drugi raz się zastanowią przed urnami .

Ty tak serio? Serio uważasz, że zmiana partii coś zmieni ? Przecież to to samo, cel mają taki sam. Oni wszyscy są tak odlepieni od rzeczywistości i nastawieni na zysk, że szczują tych biednych ludzi i robią wodę z mózgów, że niby dla naszego dobra... Zawsze jest taka tłusta kiełbasa wyborcza u jednych drugich i trzecich.. że mdli na sam widok. Popatrz na Kukiza, jak szybko się zeszmacił, bo lubi ?
~~Mlecznoróżowa Pelargonia niezalogowany
16 listopada 2022r. o 8:04
Mi nic nie drenują,mieszkam w Kraśniku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy