Jak to chcą zakazu parkowania przy budynku. Przecież tu nawet mieszkańcy mają problem ze znalezieniem miejsca parkingowego pod domem. Co to ma być? Co oni sami są na tej ulicy?
~~Wiśniowa Ułudka niezalogowany 8 grudnia 2022r. o 20:15
Ja też tu mieszkam i nic nie słyszałem. A jakim cudem pozwolono w tym miejscu na przedszkole. Oxpress przedszkole zlikwidowano bo było pomiędzy budynkami. W tym miejscu nie powinno być przedszkola.
Jaka petycja? Mieszkam w sąsiedztwie i nic nie widzialem, ale joko mieszkaniec stwierdzam że przedszkole Nibylandia przekracza normy hałasu. Wnosze o likwidację panie prezydencie!
~~Słomkowy Złotlin niezalogowany 8 grudnia 2022r. o 21:51
Wyglada na to, ze petycję podpisali rodzice dzieci uczęszczający do przedszkola a nie mieszkańcy. Nie rozumiem, oni będą nam tu ulicę porządkować? Niech się zajmą swoimi.
Zlikwidujcie przedszkole… Pan Tyrakowski już dawno o tym pomyślał i przeniósł oddział przedszkolny w miejsce ciche i dalej od centrum. Na Bankowej jest Liceum, dzieciaki same wracają do domów i nie stoi tam milion samochodów… Ja jako mieszkaniec żadnej petycji nie podpisywałam to ciekawe skąd się wzięły te podpisy …
Zaparować tam graniczy z cudem. Kiedyś jak jeszcze było tam przedszkole Oxpress przywiozłem młodą. Chciałem nawrócić, nie dało rady wyjeżdżała mieszkanka tej ulicy. Zrobila mi taka aferę, krzyczała że ona tu mieszka i wyjedzie pierwsza. Mysle sobie dobra wyjeżdżaj. Zablokowałem wszystkich bo ani wjechać ani wyjechać jak się pai uparła. Swoją drogą, chyba pękła jej żyłka bo to jej codzienność. Znam to z autopsji, mi regularnie zastawiają bramę wjazdową na posesję, każdy tylko na chwilę a ja z chaty nie mogę się wydostać. To jest plaga naszego miasta, chore.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.