~~Hujus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Cedr napisał(a): Jak przeczytałem te cztery komentarze to wygląda na to ,że Putin jest bohaterem dla Polaków ,tylko ,że ten morderca myślał ,że za 3 dni zdobędzie całą Ukrainę jak udało mu się z Krymem a tu 100 tys ruskich sałdatów gryzie ziemię i jeszcze nie jedne 100 tys zginie w tej niepotrzebnej wojnie .Prawda jest taka ,żaden agresor nie wygra z narodem który jest przywiązany do własnej ziemi .
To nie Polacy, a rosyjskie trolle założyły ten temat aby siać dezinformację i manipulować naiwnymi oraz pierdami szlochającymi za słusznie minionym komunizmem.
~~oprych napisał(a): Już kiedyś prosiłem ich o taki link gdzie któryś z Ruskich polityków mówiłby że ta "operacja"potrwa trzy dni. Do tej pory żadnej odpowiedzi.
~~BRD napisał(a):I co w związku z tym?
~~qwas napisał(a):Ktoś napisał: ~~BRD napisał(a):I co w związku z tym?
~~oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hujus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Cedr napisał(a): Jak przeczytałem te cztery komentarze to wygląda na to ,że Putin jest bohaterem dla Polaków ,tylko ,że ten morderca myślał ,że za 3 dni zdobędzie całą Ukrainę jak udało mu się z Krymem a tu 100 tys ruskich sałdatów gryzie ziemię i jeszcze nie jedne 100 tys zginie w tej niepotrzebnej wojnie .Prawda jest taka ,żaden agresor nie wygra z narodem który jest przywiązany do własnej ziemi .
To nie Polacy, a rosyjskie trolle założyły ten temat aby siać dezinformację i manipulować naiwnymi oraz pierdami szlochającymi za słusznie minionym komunizmem.
Jasne. Prawdziwi Polacy to łykają bez zastanowienia całą propagandę serwowaną im z mediów.
To może w takim razie jacy Polacy łykają kremlowską propagandę?
~~ napisał(a): On wierzy w zmartwychwstałych bohaterów z wyspy węży, babcie co to słoikiem strąciła samolot i jej koleżankę co to otruła oddział Ruskich zupa grzybową :-)