~~Siwy Krwawnik napisał(a): Niech pan się już wyprowadzi do innego miasta.Jest pan na tej scence kilkadziesiąt lat i co?...i dalej panu się wydaje jakie to pan szczęśliwości temu miastu przyspożył.Daj pan sobie trochę życia ,odpoczywaj pan ,zwiedzaj piękną naszą Polskę i nie waszą ,ich ,czy moją ale naszą.Naprawdę nie masz pan wnuków,rodziny?....chyba nie.
Zastosowana autokorekta
~~kozal napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwony Łubin napisał(a): mieszkania dla młodych??????????? no po co prezydentowi młodzi???????????? takie nie zagłosuje na niego ...wolą dbać o emerytów tych jest więcej w mieście...młody wyjedzie do Niemiec albo do duzego miasta a emeryt siedzi na dupie, ma darmowe MZK, pojedzie sobie do przychodni, do DDP czy na rehabilitacje....no na co komu młodzi?????????? nie zatrzymają młodych ... bo nie ma dla nich tutaj przyszlosci..... kogo nie pytam wyjezdzają w cholere bo tu umieralnia....nie dziwie się wcale ....moje dzieci też wyjadą i nie będę ich tu zatrzymywać ..... bo to miasto miało przyszlość ale ratusz ją zniszczyl....uklady z deweloperką zamiast TBS??????????????? to jest tanie mieszkanie dla młodych??????????????? tak wlasnie dba się o tych co zakładają rodziny???????????? nawet nie próbują cokolwiek zbudować na wynajm tani dla młodych!!!!! plac na TBS sprzedany bloki wybudowane kolo BRW i co tanie??????????????? dla bogaczy wszystko na wynajm...... ale za okolo 2 tys i wiecej ..... a tyle to młody teraz zarobi w tym grajdole.... i za co ma żyć?????????????
Gdy widze tyle wykrzynikow i znakow zapytania to odechciewa mi sie czytac po pierwszym zdaniu. Przemysl to.