Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Koniec wojny?

22744
Falco111 nieaktywny
14 marca 2023r. o 16:15
Pytam bo nagle temat po temacie znika a więc chyba idzie ku końcowi. Bo to nagle Finlandia wyjaśnia że żadnych samolotów nie odda....Szwajcarzy złomują sprzęt i też nie chcą nic DAWAĆ... a i u ''yankee'' coraz więcej głosów że oni nie mają ''żywotnych interesów'' w tym by finansować lub brać udział w ''konflikcie terytorialnym''
tylko u nas jeszcze w Lidlu stoi koszyk z ''darami'' ;D

wiem ,wiem...temat do zamknięcia ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznobiała Kalmia niezalogowany
14 marca 2023r. o 16:26
Tobie Janek nie zamknie nikt , ty od napędzania …..
22744
Falco111 nieaktywny
14 marca 2023r. o 16:27
grzecznie pytam ...bez propagandy przecież ...;D
18442
PIS-PO-PRL
14 marca 2023r. o 17:43
Falco111 napisał(a): a i u ''yankee'' coraz więcej głosów że oni nie mają ''żywotnych interesów'' w tym by finansować lub brać udział w ''konflikcie terytorialnym''

Że janki przestaną pomagać?
może bym i uwierzył, ale ze od przynajmniej pół roku to powtarzasz... :D
Czyli pewnie za kilka dni ogłoszą kolejny pakiet pomocy za kilka miliardów... anal-ityk ;))

tymczasem
"Warszawa i Kijów podpisały porozumienie w sprawie przekazania do stolicy Ukrainy pociągów z serii 81. Łącznie będzie to 60 wagonów o wartości ponad 40 milionów złotych."

ciekawe ile w najbliższych wyborach zbierzesz dla pana rafała podpisów :D
no chyba że z listami poparcia dla pana donalda będziesz biegał
czy tam dla innego młodego, bezpartyjnego ;))

noo... a teraz napisz coś o kikizie, albo jakąś błyskotliwą anal-izę przeprowadź, bo widzę podniecenie wojną wciąż cie trzyma ;))

ps
zamykam temat
;))

PIS=PO=PRL
22744
Falco111 nieaktywny
14 marca 2023r. o 19:37
skoro wspominasz Trzaskowskiego to ja wspomnę twojego kukiza...zapisałeś się już do jego nowej partii? ...składkę przesłałeś ? ;D
~~J23 niezalogowany
14 marca 2023r. o 20:15
Ciekawostka ;
"Prezydent Duda zadeklarował w ubiegłą środę gotowość do przekazania tych samolotów Ukrainie. Wyraził opinię, że powinno się to odbyć w ramach międzynarodowej koalicji. „Ta pozostała część MiG-ów-29, które mamy w Polsce i które służą teraz w naszych siłach powietrznych – jesteśmy gotowi, by dostarczyć te samoloty i jestem pewien, że Ukraina byłaby gotowa, by natychmiast ich użyć” – oświadczył prezydent w wywiadzie dla CNN.
Nie sprecyzował, co miał na myśli, mówiąc o „pozostałej części MiG-ów 29”. Dodajmy, że w mediach pojawiały się wcześniej doniesienia, według których Polska rzekomo wysłała Ukrainie nie tylko części zamienne, ale również częściowo zdemontowane maszyny jako „części zapasowe”.

źródło kresy pl
~~J23 niezalogowany
14 marca 2023r. o 20:17
Hehe.... „Usłyszałem nieoficjalne zapewnienie, że Polska zapomni albo przynajmniej przez jakiś czas przestanie przypominać o rzezi wołyńskiej” – oświadczył Arestrowycz. „Brzmiało to mniej więcej tak: . To była prywatna rozmowa z przedstawicielami polskich władz, dlatego nie mogę zdradzić szczegółów"
22744
Falco111 nieaktywny
14 marca 2023r. o 20:21
pamiętasz?....'nie oddamy nawet guzika''

a teraz ?....oddajmy wszystko tak jak pierdzielił jeden z (p) osłów...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy