~~Gina napisał(a): Witam!!! Kto spowodował i jakie są kulisy likwidacji bezposredniego połączenia PKS Jelenia góra -Boleslawiec.Zyjemy wXXI wieku a cofamy się do"tyłu". Kto za tym stoi i jakie są kulisy tej niezrozumiałej sytuacji?
~~jesuss napisał(a): kto normalny jeździ do jeleniej góry?
~~Szkarłatna Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jesuss napisał(a): kto normalny jeździ do jeleniej góry?
Nie lubię Jeleniej ale w góry warto byłoby mieć jakieś konkretne połączenie do Karpacza lub Szklarskiej z Bolesławca.
~~Szkarłatna Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jesuss napisał(a): kto normalny jeździ do jeleniej góry?
Nie lubię Jeleniej ale w góry warto byłoby mieć jakieś konkretne połączenie do Karpacza lub Szklarskiej z Bolesławca.
~~Rumpel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatna Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jesuss napisał(a): kto normalny jeździ do jeleniej góry?
I vice versa. Nie lubię Bolesławca, bo zawsze próbowali być miastem, które przejmie rolę najlepiej rozwijającego się miasta byłego województwa jeleniogórskiego, a zawsze byli tylko drudzy po Jeleniej Górze. Obecny marszałek Dolnego Śląska pochodzi z Bolesławca i mam wrażenie, że foruje Bolesławiec: nowy oddział w szpitalu, wypowiedzi marszałka. Wyraźnie widać skąd pochodzi.
uuu jak mi przykro z tego powodu, tak przykro że ''aż'' wcale ;-P
a mi się moje miasto podoba tylko brak ''atrakcji'' dla młodzieży i osób w średnim wieku