~~ZABLOKOWANY napisał(a): ja jestem teraz z lekka poddenerwowany bo cholerne piSSIory nie wiedzą jak we mnie bezpośrednio uderzyć
~~ZABLOKOWANY napisał(a): Rosyjska granica z NATO wydłuzyła sie dziś o kilkaset kilometrów. Brawo ojciec narodu Vlad Pjutin!
~~Jesteście żenujący napisał(a): Faceci, jesteście żałośni w tych swoich dogadywankach na forum. Jeden drugiego cytuje po 10 razy, prowadzi dialogi na forum jak smarki w przedszkolu. Jakieś kompleksy lub brak uwagi w dzieciństwie się odzywają. Zapewne żony trzymają was pod butem i tylko tu udajecie twardzieli z jajami (których wam brak!)
~~Zgniła Karagana napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jesteście żenujący napisał(a): Faceci, jesteście żałośni w tych swoich dogadywankach na forum. Jeden drugiego cytuje po 10 razy, prowadzi dialogi na forum jak smarki w przedszkolu. Jakieś kompleksy lub brak uwagi w dzieciństwie się odzywają. Zapewne żony trzymają was pod butem i tylko tu udajecie twardzieli z jajami (których wam brak!)
To nie są ani faceci, ani Polacy, to są rosyjskie trolle
Też tak uważam!
~~Jesteście żenujący napisał(a): Faceci, jesteście żałośni w tych swoich dogadywankach na forum. Jeden drugiego cytuje po 10 razy, prowadzi dialogi na forum jak smarki w przedszkolu. Jakieś kompleksy lub brak uwagi w dzieciństwie się odzywają. Zapewne żony trzymają was pod butem i tylko tu udajecie twardzieli z jajami (których wam brak!)
~~Myszata Lewizja napisał(a): Czy młodzi mężczyźni z Bolesławca nie mają jaj by zebrać się w patrol obywatelski i zrobić porządek z naćpanymi i pijanym soldatami jankeskimi?