Ja zgubiłem wszystkie klucze z auta Mercedes w204 zadzwoniłem pod numer 788888755 Pan przyjechał pod dom i na miejscu zaprogramował w 30min nowy klucz. Bardzo polecam szybko i wygodnie nie trzeba było lawety zaoszczędzony czas i pieniądze. Pozdrawiam
~~WESOŁA TARGOWISKO niezalogowany 17 godz. 12 min. temu
Byłem dzisiaj . Malutka budka ale to najsprawniejsza firemka od kluczy. Szybciutko i taniutko . W porównaniu z Asnyka 1/3 ceny. Zaraz przy wjezdzie na wesołą . Obok parking. Aha i pan ma też różne bateryjki i bzdeciki do kluczy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.