Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezpartyjni przegrali z Tuskiem
~~giga niezalogowany
5 października 2023r. o 11:39
~~Xyz napisał(a): Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!
sprawa do wydziału drogowego PP
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ruska swołocz niezalogowany
5 października 2023r. o 12:00
https://www.onet.pl/informacje/newsweek/tajemnica-macierewicza-represje-wyjatkowe-nawet-jak-na-realia-pis/pbsm4lx,452ad802

Ruski szpieg zostanie ponownie Ministem Obrony Narodowej?
~~Zielonkawożółty Szczypiorek niezalogowany
5 października 2023r. o 12:53
''Sprawa rosyjskiego szpiega sprzed 30 lat, która uderza w Antoniego Macierewicza, została utajniona przez ABW, a sędziego, który wcześniej ją odtajnił, spotkały represje wyjątkowe nawet jak na realia PiS. Co kryją akta? Jaką rolę odgrywa w tej sprawie Sławomir Cenckiewicz?''

jaką ?...równie ohydną jak sam szalony antonio ''dron'' ...powinien siedzieć z szalonym antonio na jednej ławie oskarżonych
~~Płowa Tygrysówka niezalogowany
5 października 2023r. o 15:46
~~giga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Xyz napisał(a): Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!
sprawa do wydziału drogowego PP

BEZPARTYJNI...JUZ POZNANI...NIE DLA UKLADU RATUSZOWO...POWIATOWO-SZPITALNEGO :)
~~kaczynski i jego antypolska mafia niezalogowany
5 października 2023r. o 22:08
Pasek nie na czasie. Kuriozalny materiał "Wiadomości" o Tusku https://wiadomosci.wp.pl/pasek-nie-na-czasie-kuriozalny-material-wiadomosci-o-tusku-6948996402813536a

Należy skończyć z kłamstwami tvp
~~Srebrzystoczarna Szarotka niezalogowany
5 października 2023r. o 22:55
~~Bananowa Róża napisał(a):
Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Myślałem ,że ten Barczyk ma więcej w głowie,szanowałem faceta za to zrobił dla tego nieszczęsnego szpitala.Po jaką cholerę mu to pójście w politykę ,umoczy się w gooownie i tyle.

Polityka /........./tego miasteczka go osadziła.. Roman pobogloslawil...a umoczył szpital w kupie długów...I to ucieczka...

Ymmmonitet
~~JA I MOJE Ważne pytania niezalogowany
6 października 2023r. o 17:54
Prezydent Bolesławca postanowił czynnie wesprzeć pana Barczyka w kampanii wyborczej do senatu.
Na banerach kandydata pojawiły się plakaty że kandydata popiera Piotr Roman. Nasuwa się pytanie . Czy to poparcie jest poparciem osoby prywatnej czy prezydenta miasta. Jeśli w ogóle da się te dwie opcje rozdzielić.Pan prezydent powinien mieć na uwadze że jest prezydentem po pierwsze mieszkańców . Na dodatek wszystkich bez względu na poglądy.
Jest też drugie pytanie.
Dotyczy zawłaszczenia telewizorni Azart-Sat. Jaką misję dla ludności / po pierwsze mieszkańców / pełni telewizja lokalna.?
Czy misję informacyjno edukacyjną , czy jedynie jako tuba propagandowa podobne jak cała TVP dla rządu PiS.
~~Senator brzmi dumnie niezalogowany
6 października 2023r. o 21:09
Pan kandydat zapomina że szpital jest dla pacjentów a nie dla samego istnienia i pokazywania sukcesów budowlano inwestycyjnych. Ani nie wspomina co dalej z pacjentami ani nie namaścił następcy.
A ty pacjencie śpiewaj alleluja i dalej w kolejkach zbyt długich się bujaj.
Jak będziesz miał farta i poczekasz sobie zrozumiesz że chory też musi mieć zdrowia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.