Zastosowana autokorekta
~~Ognistoczerwona Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Lilak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aneta napisał(a): A ten czytelnik to nie mógł wejść i powiedzieć? Tylko akurat pisać do was? Naprawdę temat godny dziennikarstwa.. Chociaż jaki portal taki temat. Czytelnik to chyba chodzi i podsyła tematy.
czegoś tu nie kumam?
nie podoba ci się portal?...to po co tu wchodzisz? ;D
Żeby poczytać tak mądre i rzetelne artykuly i popatrzeć na poziom dziennikarstwa jak się stacza
błąd...w większych redakcjach można odnaleźć artykuły które ani mądre ani rzetelne nie są...
zresztą jest jeszcze jedna sprawa...myślę że się nie pomylę pisząc że nikt z ludzi z ''zarządu'' bolec.info nie ma wykształcenia z kierunku dziennikarstwa...
więc o ''staczaniu się '' nie powinno być mowy a raczej o tym że powinni podnieść poziom ...
cierpliwości więc ..praktyka czyni mistrza...
~~Aneta napisał(a): A ten czytelnik to nie mógł wejść i powiedzieć? Tylko akurat pisać do was? Naprawdę temat godny dziennikarstwa.. Chociaż jaki portal taki temat. Czytelnik to chyba chodzi i podsyła tematy.
~~ napisał(a): Znam taką starą pannę która tylko żre i na unijną flagę mówi szmata a dla mnie ona jest szmatą .
~~Mariusz napisał(a): Jakoś jak wieszaliscie flagi Ukrow to było wszystko ok a teraz nagle straszny patriotyzm zawiał....Polacy to w większości ludzie którzy sprzedadzą swoją rodzinę za kasę więc przestańcie p.....c! Zajmijcie się powaznymi sprawami !
Zastosowana autokorekta
~~AntyMat3cki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mariusz napisał(a): Jakoś jak wieszaliscie flagi Ukrow to było wszystko ok a teraz nagle straszny patriotyzm zawiał....Polacy to w większości ludzie którzy sprzedadzą swoją rodzinę za kasę więc przestańcie p.....c! Zajmijcie się powaznymi sprawami !
Gdzie w Bolesławcu widziałeś niby ukraińskie flagi ty Czytelniku? Bo ja ANI JEDNEJ! A przechadzałem się wszystkimi ulicami w mieście od lutego 2022 aż do teraz.
Zastosowana autokorekta
~~Świadek napisał(a):Ktoś napisał: ~~AntyMat3cki napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mariusz napisał(a): Jakoś jak wieszaliscie flagi Ukrow to było wszystko ok a teraz nagle straszny patriotyzm zawiał....Polacy to w większości ludzie którzy sprzedadzą swoją rodzinę za kasę więc przestańcie p.....c! Zajmijcie się powaznymi sprawami !
Gdzie w Bolesławcu widziałeś niby ukraińskie flagi ty Czytelniku? Bo ja ANI JEDNEJ! A przechadzałem się wszystkimi ulicami w mieście od lutego 2022 aż do teraz.
Pod Kaufland, stali owinięci w nie młodzi ua,masz coś ze wzrokiem ?
Dziewczyny , tylko we flagach ?
Zastosowana autokorekta