~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Na tym portalu cały czas można zobaczyć ilość odsłon danego newsa, na portalu konkurencyjnym wyłączono tą funkcję i dlatego nie mają tej opcji. Dlaczego ją wyłączyli? Czy oni coś ukrywają?
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Na tym portalu cały czas można zobaczyć ilość odsłon danego newsa, na portalu konkurencyjnym wyłączono tą funkcję i dlatego nie mają tej opcji. Dlaczego ją wyłączyli? Czy oni coś ukrywają?
~~Brązowożółta Mydlnica napisał(a): Tutaj przynajmniej nie ma natarczywej agitacji gender. Chociaż sam portal jest ewidentnie stronniczy politycznie. Prawdę mówiąc nie ma już bezstronnego dziennikarstwa w tym kraju. Sam portal jest zaniedbany technicznie ale to jest jego plus bo przypomina mi wczesne lata 90. Ja sam jeszcze pamiętam emema i nasze walki na boty na IRC, więc mam względem tego portalu trochę sentymentu. Marcin zrobił karierę o której gwizdek może tylko pomarzyć. To jest tylko jego poboczny projekt wynikający gdzieś tam z przeszłości ale ciągle konkuruje z pseudoprofesjonalnym nieistotnym portalem. Tutaj ewidentnie widać że istnieje jakieś życie. Pomimo wielu bzdur pisanych w komentarzach ludzie wolą miejsce w którym po prostu mogą coś napisać. Tam każdy komentarz jest moderowany i musi odpowiadać ideologii prowadzących. Tam nie ma wolności słowa i nigdy jej nie będzie. Znam obydwu panów i wiem że dzieli ich mentalna przepaść. Bolesławiec i tak będzie zaglądał tu i tam tak jak ludzie oglądają TVN i TVP żeby porównać jak wygląda rzeczywistość z dwóch różnych perspektyw. Różnica jest taka że tutaj jednak możesz napisać że masz coś w dup.ie a tam nie masz takiej opcji.