Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sukces Bolec.Info! Wyśmienite wyniki oglądalności naszego portalu i zaangażowania Bolecnautów!
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
8 listopada 2023r. o 11:00
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Na tym portalu cały czas można zobaczyć ilość odsłon danego newsa, na portalu konkurencyjnym wyłączono tą funkcję i dlatego nie mają tej opcji. Dlaczego ją wyłączyli? Czy oni coś ukrywają?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
8 listopada 2023r. o 11:13
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Na tym portalu cały czas można zobaczyć ilość odsłon danego newsa, na portalu konkurencyjnym wyłączono tą funkcję i dlatego nie mają tej opcji. Dlaczego ją wyłączyli? Czy oni coś ukrywają?

Bo mało odsłon i wstyd
~~MatkaBiedronia niezalogowany
8 listopada 2023r. o 12:24
Przecież powszechnie wiadomo, ze monopol na prawde ma Grażynka i fetyszysta gwizdała.
~~a niezalogowany
8 listopada 2023r. o 15:09
przychodzę tu specjalnie po to żeby czytać grafomańskie wysrywy redachtórów
~~Brązowożółta Mydlnica niezalogowany
8 listopada 2023r. o 20:12
Tutaj przynajmniej nie ma natarczywej agitacji gender. Chociaż sam portal jest ewidentnie stronniczy politycznie. Prawdę mówiąc nie ma już bezstronnego dziennikarstwa w tym kraju. Sam portal jest zaniedbany technicznie ale to jest jego plus bo przypomina mi wczesne lata 90. Ja sam jeszcze pamiętam emema i nasze walki na boty na IRC, więc mam względem tego portalu trochę sentymentu. Marcin zrobił karierę o której gwizdek może tylko pomarzyć. To jest tylko jego poboczny projekt wynikający gdzieś tam z przeszłości ale ciągle konkuruje z pseudoprofesjonalnym nieistotnym portalem. Tutaj ewidentnie widać że istnieje jakieś życie. Pomimo wielu bzdur pisanych w komentarzach ludzie wolą miejsce w którym po prostu mogą coś napisać. Tam każdy komentarz jest moderowany i musi odpowiadać ideologii prowadzących. Tam nie ma wolności słowa i nigdy jej nie będzie. Znam obydwu panów i wiem że dzieli ich mentalna przepaść. Bolesławiec i tak będzie zaglądał tu i tam tak jak ludzie oglądają TVN i TVP żeby porównać jak wygląda rzeczywistość z dwóch różnych perspektyw. Różnica jest taka że tutaj jednak możesz napisać że masz coś w dup.ie a tam nie masz takiej opcji.
~~Karmazynowy Różanecznik niezalogowany
8 listopada 2023r. o 20:20
100/100
~~Turkusowy Czosnek niezalogowany
8 listopada 2023r. o 20:23
~~Brązowożółta Mydlnica napisał(a): Tutaj przynajmniej nie ma natarczywej agitacji gender. Chociaż sam portal jest ewidentnie stronniczy politycznie. Prawdę mówiąc nie ma już bezstronnego dziennikarstwa w tym kraju. Sam portal jest zaniedbany technicznie ale to jest jego plus bo przypomina mi wczesne lata 90. Ja sam jeszcze pamiętam emema i nasze walki na boty na IRC, więc mam względem tego portalu trochę sentymentu. Marcin zrobił karierę o której gwizdek może tylko pomarzyć. To jest tylko jego poboczny projekt wynikający gdzieś tam z przeszłości ale ciągle konkuruje z pseudoprofesjonalnym nieistotnym portalem. Tutaj ewidentnie widać że istnieje jakieś życie. Pomimo wielu bzdur pisanych w komentarzach ludzie wolą miejsce w którym po prostu mogą coś napisać. Tam każdy komentarz jest moderowany i musi odpowiadać ideologii prowadzących. Tam nie ma wolności słowa i nigdy jej nie będzie. Znam obydwu panów i wiem że dzieli ich mentalna przepaść. Bolesławiec i tak będzie zaglądał tu i tam tak jak ludzie oglądają TVN i TVP żeby porównać jak wygląda rzeczywistość z dwóch różnych perspektyw. Różnica jest taka że tutaj jednak możesz napisać że masz coś w dup.ie a tam nie masz takiej opcji.

Tłusty czuwa
~~Brązowożółta Mydlnica niezalogowany
8 listopada 2023r. o 20:34
Jaki Bernard :) nic nie wiecie o Małachowskiego i klimacie jaki towarzyszył powstawaniu pierwszych sieci osiedlowych, IRC i czasach gdy to wszystko powstawało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza