~~skorn napisał(a): Według prognozy pogody dzisiaj, czyli w sobotę 14 września, ma być w Warszawie burza i ulewa od godziny 13.00. Czy ma to związek z PiSowską demonstracją, nie wiem. Ale podoba mi się taka zbieżność zdarzeń. Wina Tuska! Ściągnął nad Warszawę deszcz, ale ruda wrona... niech kurva do majtek przemokną, banda popier*doleńców. Kaczafi niech o pływkach pamięta, bo jak z metr napada to się dziad utopi, a chciałabym go jeszcze w areszcie zobaczyć.
dobrze piszesz...
kiedy czytam takie właśnie teksty ,poranna kawka od razu nabiera jeszcze intensywniejszego smaku...
no i jeszcze tekst Rysiaczko-Lucusia...;D
ten wzbudza poranny śmiech a jak ma się w myślach stare porzekadło aborygeńskie że ''śmiech to zdrowie'' to zastanawiam się czy dzięki temu dożyję stu lat...;D
okazuje się że nie tylko Lucek to nieuk ale Rysiaczek też....;D
chyba że ,co bardzo prawdopodobne bo tak kiedyś nakazał prezesina , po 17-ej następuje zmiana ról...;D
~Rysio niezalogowany
9 godz. 7 min. temu
............................ Gdybym ja miał oddać 13 emeryturę to tak jak bym napluł w twarz Prawu i Sprawiedliwości.
Rysio ...musisz być bardziej konsekwentny albo jednak musisz się douczyć...;D
cztery klasy szkoły gminnej to jednak za mało ...musisz to zrozumieć ...
wyjaśniam...
''jak bym'' (SIC!) podobnie jak ''gdybym'' piszemy ŁĄCZNIE...;D
rozumiem jednak Rysiaczku twoje tak częste ''wycieczki'' w moją stronę... nie oczekuję wdzięczności za udzielane ci lekcje ...kiedyś mądrzejsi mnie uczyli ,teraz ja staram się chociaż częściowo wchodzić w ich rolę przekazując chociażby tobie tą odrobinkę wiedzy...
nie dziękuj...nie trzeba...;D