~~Janusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~To sem ja J23 napisał(a): Janku przypomnisz co na temat WOT mówił Siemoniak, Czesiu Mroczek i POzostali twoi wybrańcy .... ?
Ja to co oni mówili słyszałem w tvn , nie popierałem , pisałam że WOT to dobre rozwiązanie dla Polski.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~To sem ja J23 napisał(a): Janku przypomnisz co na temat WOT mówił Siemoniak, Czesiu Mroczek i POzostali twoi wybrańcy .... ?
Ja to co oni mówili słyszałem w tvn , nie popierałem , pisałam że WOT to dobre rozwiązanie dla Polski.
Czyli potwierdzasz że Macierewicz w sprawie utworzenia WOT "zrobił robotę" z której obecnie korzysta Tusk i Kosiniak z Kamyszem ..... ?
Maciarewicz to rozłożył Polską armię na łopatki ,amunicji o kalibrze 150milimetrów tyle produkujemy ,że wystarczyło by jej w czasie wojny na jedną godzinę .
~~Antek napisał(a): Maciarewicz to rozłożył Polską armię na łopatki ,amunicji o kalibrze 150milimetrów tyle produkujemy ,że wystarczyło by jej w czasie wojny na jedną godzinę
~~Pytanie 5 napisał(a): Zbiorniki retencyjne w Kotlinie kłodzkiej miały powstać w 2019 roku, kto był wtedy przeciw?