Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Stasiek niezalogowany
2 lutego 2025r. o 13:51
Dzisiaj na obiad jadzia serwuje naleśniki?:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
2 lutego 2025r. o 13:54
A nie schabowy i rosół?
~~Grochówka z wkładką niezalogowany
2 lutego 2025r. o 13:57
Schabowy to pewnie u uśmiechniętego:) ale chyba bez rosołu, no może grzybowa:)
~~Malinowy Bratek niezalogowany
2 lutego 2025r. o 14:08
~~Ciekawy napisał(a): Nie wiem czy można się bardziej ośmieszyć jak ta komisja? Nie wiem może można? Ale można czy raczej nie?
Może jadzia czy jakoś tak wie?

Ośmieszył to się Ziobro swoim pajacowaniem na schodachTVR i głupim tłumaczeniem.
~~Ciekawy niezalogowany
2 lutego 2025r. o 14:11
~~Malinowy Bratek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciekawy napisał(a): Nie wiem czy można się bardziej ośmieszyć jak ta komisja? Nie wiem może można? Ale można czy raczej nie?
Może jadzia czy jakoś tak wie?

Ośmieszył to się Ziobro swoim pajacowaniem na schodachTVR i głupim tłumaczeniem.

No mnie to nie śmieszyło ale ta ucieczka członków:) bardzo:) ciekawe nie?:)
~~jadzia niezalogowany
2 lutego 2025r. o 14:14
~~Grochówka z wkładką napisał(a): Schabowy to pewnie u uśmiechniętego:) ale chyba bez rosołu, no może grzybowa:)

A i was dziś posucha ,matki w domu, dochodów brak
Zostaje wam tylko hejt
~~Srebrnobiały Kielichowiec niezalogowany
2 lutego 2025r. o 15:11
a mnie rozbawiła wiadomość że nie tak dawno ''yankee'' oburzali się na jakieś tam wpływy Rosji w wybory w ''juesej'' że gdzieś tam niby ingerowali a tu proszę ...

zaczesaniec '' domaga się od ''ukrów''' przeprowadzenia wyborów prezydenckich...
a może niech sam wybierze i Polsce prezydenta...;D
~~Lucjan niezalogowany
2 lutego 2025r. o 15:17
~~Srebrnobiały Kielichowiec napisał(a): a mnie rozbawiła wiadomość że nie tak dawno ''yankee'' oburzali się na jakieś tam wpływy Rosji w wybory w ''juesej'' że gdzieś tam niby ingerowali a tu proszę ...

zaczesaniec '' domaga się od ''ukrów''' przeprowadzenia wyborów prezydenckich...
a może niech sam wybierze i Polsce prezydenta...;D

Jasne Janusz , wy nigdy nie wsadzacie swych kacapskich paluchów w nie swoje sprawy . Nigdy. U was to tylko walka o pokój, demokrację i prawa człowieka . Dla tych spraw gotowi jesteście zabić miliony niewinnych. Swoich i sąsiadów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!