~~Kawowa Mina napisał(a): Mi, jako mieszkańcowi to najbardziej było potrzebne muzeum ceramiki. To było nasze marzenie życia.
Nieważne że nie ma dróg albo dziurawe, nieważne że polikwidowane parkingi, że polują na nas na skrzyżowaniach, że jakieś głupie sekundniki dla pieszych zamiast dla samochodów, że brodziki zamiast basenów, że modernizację oświetlenia o kant d... potłuc, ważne że będziemy mieć muzeum (a może mauzoleum) w którym będziemy mogli oddawać hołd naszym miłościwie nam panującym włodarzom.
~~Kasztanowata Diaskia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Mi, jako mieszkańcowi to najbardziej było potrzebne muzeum ceramiki. To było nasze marzenie życia.
Nieważne że nie ma dróg albo dziurawe, nieważne że polikwidowane parkingi, że polują na nas na skrzyżowaniach, że jakieś głupie sekundniki dla pieszych zamiast dla samochodów, że brodziki zamiast basenów, że modernizację oświetlenia o kant d... potłuc, ważne że będziemy mieć muzeum (a może mauzoleum) w którym będziemy mogli oddawać hołd naszym miłościwie nam panującym włodarzom.
jak wszystkim tutaj
~~Dżordż napisał(a): 3 muzea ceramiki w małym miasteczku!! Kto z mieszkańców odwiedza je,kto? Proszę podać ile biletów jest sprzedawanych rocznie i kto je kupuje.Megalomania za publiczne pieniądze.
~~Płowobrązowa Scewola napisał(a): Na szkołe to nie było kasy dla niepełnosprawnych dzieciaków, a na takie gówno to się znalazło.
Ludzie pogońcie wreszcie tych urzędników i tego prezydenta z tą krzywą gębą.
Ja mieszkam za granicą bo taki dobrobyt w tym mieście, którym się urodziłem jest, że każą nam jechać na urlop na zachód.
~~Zzieleniała Morwa napisał(a): czeam az ratusz zobaczy syf na placu na Zgorzeleckiej i kopnie właściciela tej działki do roboty , co po muzeum jak tu taki syf w samym centrum...wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!