~~und napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): To należałby się przyjrzeć, kto pracuje i czyj współmałżonek jest w radzie, lub pełni funkcję w podległych gminie zakładach i placówkach oświatowych. Często bywa tak, że oboje małżonków biorą kasę z Urzędu Gminy, więc proszę nie cwaniakować.
Kanalizacja to żadna łaska, zwłaszcza, że szasta się pieniędzmi na lewo i prawo, i nikt tego nie rozlicza,
Hałki nam tsza
~~Maniek napisał(a): Chyba już wszystko zostało tu napisane, ale nie słyszałem żeby wójt się w tym temacie wypowiedział i jakie jest jego zdanie na ten temat. Czekamy!!!
~~Maniek napisał(a): Chyba już wszystko zostało tu napisane, ale nie słyszałem żeby wójt się w tym temacie wypowiedział i jakie jest jego zdanie na ten temat. Czekamy!!!
~~Srebrzystoszara Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): Chyba już wszystko zostało tu napisane, ale nie słyszałem żeby wójt się w tym temacie wypowiedział i jakie jest jego zdanie na ten temat. Czekamy!!!
To trzeba sie zainteresować i przyjść np na radę sesji. W budżecie pojawiły się pieniadze na opracowanie koncepcji budowy kanalizacji,
wystarczające jest czytanie forum bolec.info. Tu wiedzą wszystko . A po co jakieś weryfikowanie u źródła ? Do hejtowania bolec.info wystarczy