~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
7 kwietnia emeryta oderwiemy od koryta!
~~Marchewkowy Śnieżnik napisał(a): Rysiek masz mój głos , ale nie zmarnuj go , wrzucili Cię do głębokiej wody , ale teraz już na spokojnie całą kadencję pokaż wszystkim, że jesteś nasz chłop z Naszej Gminy Gromadka. Uczyłeś nasze dzieci i pokonasz Pana Krzysztofa , który nie jest tak dostępny i towarzyski jak Ty , nie będzie takim dobrym wodzem . Pana Darka będzie ciężko zastąpić . Pamiętaj , że najważniejsi są ludzie . Masz w mojej rodzinie dużo głosów . Ryszard Wygra !
~~Pawi Jaskier napisał(a): A ja jestem za Królem
~~Marchewkowy Śnieżnik napisał(a): Rysiek masz mój głos , ale nie zmarnuj go , wrzucili Cię do głębokiej wody , ale teraz już na spokojnie całą kadencję pokaż wszystkim, że jesteś nasz chłop z Naszej Gminy Gromadka. Uczyłeś nasze dzieci i pokonasz Pana Krzysztofa , który nie jest tak dostępny i towarzyski jak Ty , nie będzie takim dobrym wodzem . Pana Darka będzie ciężko zastąpić . Pamiętaj , że najważniejsi są ludzie . Masz w mojej rodzinie dużo głosów . Ryszard Wygra !
~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .