Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Brązowa Krzewuszka niezalogowany
23 lutego 2024r. o 21:18
~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
7 kwietnia emeryta oderwiemy od koryta!

Przekonam wszystkich emerytów ,i nie tylko , by nie szli na wybory , bo to nie ma sensu
KOCHANl . Zostańcie w domu .Miejcie to wszystko
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowy Śnieżnik niezalogowany
24 lutego 2024r. o 8:32
Rysiek masz mój głos , ale nie zmarnuj go , wrzucili Cię do głębokiej wody , ale teraz już na spokojnie całą kadencję pokaż wszystkim, że jesteś nasz chłop z Naszej Gminy Gromadka. Uczyłeś nasze dzieci i pokonasz Pana Krzysztofa , który nie jest tak dostępny i towarzyski jak Ty , nie będzie takim dobrym wodzem . Pana Darka będzie ciężko zastąpić . Pamiętaj , że najważniejsi są ludzie . Masz w mojej rodzinie dużo głosów . Ryszard Wygra !
~~Franijo niezalogowany
24 lutego 2024r. o 8:35
~~Marchewkowy Śnieżnik napisał(a): Rysiek masz mój głos , ale nie zmarnuj go , wrzucili Cię do głębokiej wody , ale teraz już na spokojnie całą kadencję pokaż wszystkim, że jesteś nasz chłop z Naszej Gminy Gromadka. Uczyłeś nasze dzieci i pokonasz Pana Krzysztofa , który nie jest tak dostępny i towarzyski jak Ty , nie będzie takim dobrym wodzem . Pana Darka będzie ciężko zastąpić . Pamiętaj , że najważniejsi są ludzie . Masz w mojej rodzinie dużo głosów . Ryszard Wygra !

Zapomniałeś napisać o jaką rodzinę chodzi.
Podpisz się.
~~Pawi Jaskier niezalogowany
24 lutego 2024r. o 8:41
A ja jestem za Królem
~~Tadek niezalogowany
24 lutego 2024r. o 9:17
~~Pawi Jaskier napisał(a): A ja jestem za Królem

Król , to król i koniec . Wójtem naszej gminy musi być chłop , a nie jakiś tam...
~~Celina niezalogowany
24 lutego 2024r. o 9:18
~~Marchewkowy Śnieżnik napisał(a): Rysiek masz mój głos , ale nie zmarnuj go , wrzucili Cię do głębokiej wody , ale teraz już na spokojnie całą kadencję pokaż wszystkim, że jesteś nasz chłop z Naszej Gminy Gromadka. Uczyłeś nasze dzieci i pokonasz Pana Krzysztofa , który nie jest tak dostępny i towarzyski jak Ty , nie będzie takim dobrym wodzem . Pana Darka będzie ciężko zastąpić . Pamiętaj , że najważniejsi są ludzie . Masz w mojej rodzinie dużo głosów . Ryszard Wygra !

Napisał ktoś z rodziny.
~~Uczeń niezalogowany
24 lutego 2024r. o 9:21
~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .

Kto wreszcie wybiera wójta ? Mieszkańcy danej gminy , czy może marszałek , powiat...?
~~lelek niezalogowany
24 lutego 2024r. o 11:58
Ryszard ty musisz być wójtem bo masz podejście do ludzi pozdrowienia z lubania
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza