~~Poczerwieniała Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica napisał(a): Moi drodzy mieszkańcy, jeżeli chcecie zmian w gminie, w radzie musicie dokonać wyboru na kogo zagłosować.
Pan wójt przedstawił swoich radnych tzn. prawie całą obecną radę.
Szkoda że Osła, Różyniec Krzyżowa, Borówki, Nowa Kuźnia, jakoś dziwnym trafem nie mają innych osób które mają odmienne zdanie niż obecnie panujący....
Odgrzewane kotlety no i najlepszy radny Pan J. L. :), wiadomo już kto jest szykowany na przewodniczącego rady...
Nikt ze starych grzybów z obecnej rady i władzy niech nie liczy na mój głos. Nie mogę patrzeć na tą starą klikę-bandę.
Nawołuję do przewietrzenia Urzędu Gminy i Rady Gminy, zróbmy to razem!!!
Jestem za. Co stary dziad, wiecznie startujacy może zaproponować? Toż to dziadyga idzie bo grosz dostanie, plotek posłucha, darmowej kawy się napije. Gdzie nie popatrzę to albo staroć albo nauczyciel. I tak już od 30 lat. Te same maski. Namawiajcie znajomych na zmianę. Więcej kobiet i młodych ludzi.
Są też sołtysi, policjanci ,kolejarze , pracownicy obsługi , księgowa, strażacy , leśnicy wspomniani nauczyciele z Kawką na czele, pracownicy stacji ON , przedsiębiorcy itd. To Oni nadstawiają głowę w Twoim interesie. A na koniec startuj w wyborach i zostań radnym. Też napijesz się darmowej kawy.
~~Celina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica napisał(a): Moi drodzy mieszkańcy, jeżeli chcecie zmian w gminie, w radzie musicie dokonać wyboru na kogo zagłosować.
Pan wójt przedstawił swoich radnych tzn. prawie całą obecną radę.
Szkoda że Osła, Różyniec Krzyżowa, Borówki, Nowa Kuźnia, jakoś dziwnym trafem nie mają innych osób które mają odmienne zdanie niż obecnie panujący....
Odgrzewane kotlety no i najlepszy radny Pan J. L. :), wiadomo już kto jest szykowany na przewodniczącego rady...
Nikt ze starych grzybów z obecnej rady i władzy niech nie liczy na mój głos. Nie mogę patrzeć na tą starą klikę-bandę.
Nawołuję do przewietrzenia Urzędu Gminy i Rady Gminy, zróbmy to razem!!!
Jestem za. Co stary dziad, wiecznie startujacy może zaproponować? Toż to dziadyga idzie bo grosz dostanie, plotek posłucha, darmowej kawy się napije. Gdzie nie popatrzę to albo staroć albo nauczyciel. I tak już od 30 lat. Te same maski. Namawiajcie znajomych na zmianę. Więcej kobiet i młodych ludzi.
Są też sołtysi, policjanci ,kolejarze , pracownicy obsługi , księgowa, strażacy , leśnicy wspomniani nauczyciele z Kawką na czele, pracownicy stacji ON , przedsiębiorcy itd. To Oni nadstawiają głowę w Twoim interesie. A na koniec startuj w wyborach i zostań radnym. Też napijesz się darmowej kawy.
Tylko tyle w obronie grupy wzajemnej adoracji?
Piszesz kandyduj i napijesz się darmowej kawy, żenada.
Jeszcze jakiś młody nic nie rozpoczniesz a wy wszyscy, tj. ci których tu opisałeś/łaś zaczniecie psuć mu opinię i jeżeli będziecie widzieć w tej osobie realne zagrożenie to jeszcze policję, straż, US, sanepid itp. inspekcje, kontrole do niego wyślecie, żeby tylko mu paragraf przyłatać.
Jesteście źli, ohydni, zakłamani, jesteście dziećmi czarnych mocy i dlatego ciężko z wami wygrać.
Powodzenia w piekle.
Amen.
~~Szarawozielony Sit napisał(a): ...na nowych kandydatów na radnych, nigdy tej funkcji nie pałniących.
Na pewno dużo dobrego zrobią. Z takim doświadczeniem...
~~Grażyna napisał(a): A jak oceniacie sekretarza gminy Gromadka. Jakie będzie miał stanowisko gdy wójtem zostanie Pan Król.