~~Brudna Śnieguliczka niezalogowany 26 lutego 2024r. o 12:41
śmietniki postawić i sprzątać...nikt tego za nas nie zrobi..... całe miasto po zimie jest zasyfione, widać walające się śmieci .... niestety sami mieszkańcy są sobie winni.... do roboty
Zapraszam na trasę przy Bobrze,począwszy od żwirowni,Mrówki i dalej w stronę wiaduktu...raz w tygodniu wracam z dwoma pełnymi workami,po jednym z puszkami i plastikami i jeden ze szkłem
To a propos komentarzy,że skoro tam bylam....tak,chodzę i zbieram po kimś,choć w życiu bym nie wyrzuciła nawet papierka,bo wiem,że ktoś to będzie musiał za mnie posprzatac,samo się nie zrobi, i nie wyobrażam sobie,jak wiele osób młodszych i starszych,rzucać to co się ma w ręku gdzie popadnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.