~~Umiar i pokora napisał(a): Rolnicy zrobili prezent Putinowi przed wyborami
~~Umiar i pokora napisał(a): Rolnicy zrobili prezent Putinowi przed wyborami
~~Annd napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czekoladowy Rojnik napisał(a): Zastanawia fakt, że tak naiwna osoba zdołała zgromadzić taką pokaźną sumę. Zadziwiające.
Jak się pracuje to się ma
~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a): isał(a): Ile lat ma ofiara?
Nie ważne ile ma lat,dla mnie to jest chory system bankowy który sprzyja oszustom ,jeśli idę do bankomatu to mogę wybrać przykładowo 1000 zł taki jest limit ,jeśli idę do banku to jednorazowo mogę wybrać 50 tys za potwierdzeniem ale złodzieje mogą wyczyścić konto bez ograniczeń ,przecież bank powinien pilnie skontaktować się z właścicielem konta i uzyskać pisemne i ustne potwierdzenie .
~~Groszkowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudy Ziarnopłon napisał(a): Koalicja 13 grudnia Tuska nie ma pieniędzy na laptopy dla uczniów, ale ma 10 milionów na samochody rządowe. Właśnie przed chwilą ogłosiła to kancelaria R.M.Co za hipokryci i kłamcy.
Za to PIS dał 100 milionów szarlatanowi który leczył salcesonem .
Co masz przeciwko salcesonowi? Ja, na ten przykład, lubię salceson.
Ja lubię salceson i jeszcze wątrobiankę.
~~Groszkowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudy Ziarnopłon napisał(a): Koalicja 13 grudnia Tuska nie ma pieniędzy na laptopy dla uczniów, ale ma 10 milionów na samochody rządowe. Właśnie przed chwilą ogłosiła to kancelaria R.M.Co za hipokryci i kłamcy.
Za to PIS dał 100 milionów szarlatanowi który leczył salcesonem .
Co masz przeciwko salcesonowi? Ja, na ten przykład, lubię salceson.
To jego drugie imię