~~miron napisał(a): a jak lisy potrafia zdadusic i rozszarpac kury to jakos nikt sie nie pezejmuje ,to tez sa zywe stworzenialis się kieruje instynktem , a ten k tóry strzela czym się kieruje ? jeżeli ma mózg ! ale na pewno go nie ma , co trzeba mieć w tym pustym łbie żeby kupować wiatrówki ? ani to broń , ani to nóż , łuk jest od tego lepszy.
~~Brunatnozielona Lantana napisał(a): W zeszłym roku lis mojej znaomej zabił 40 kur w jedną noc. Zabrał jedną.
Gdyby go dopadła pewnie żywcem odarłaby go ze skóry ku "uciesze" ekooszołomów stojacych tutaj w obronie biednego liska.
Ciekawe kiedy staniecie w obronie szczurów np na stawie. Może im kubraczki poszyjecie bo bidokom zimno.
~~Ciemnogranatowy Rozwar napisał(a): Dzięki lisom nie ma dzisiaj w polach zajęcy, bażantów , kuropatw . Zaczęto im podawać szczepionki, populacja się bardzo zwiększyła i lisy wytępiły wszelkie zwierzęta i ptactwo . Tego ekoterroryści nie widzą. Wielkie mi halo nad lisem których każdego dnia rozjechanych przez samochody , pełno na drogach. Durnota ludzka nie zna granic.. No tak - bo myśliwi nie strzelają, bo kłusownicy nie kłusują, bo psy nie zagryzają - faktycznie, durnota w czystej postaci..
~~Srebrnoszara Irezyna napisał(a): . No tak - bo myśliwi nie strzelają, bo kłusownicy nie kłusują, bo psy nie zagryzają - faktycznie, durnota w czystej postaci..
~~Srebrnoszara Irezyna napisał(a): ~~Ciemnogranatowy Rozwar napisał(a): Dzięki lisom nie ma dzisiaj w polach zajęcy, bażantów , kuropatw . Zaczęto im podawać szczepionki, populacja się bardzo zwiększyła i lisy wytępiły wszelkie zwierzęta i ptactwo . Tego ekoterroryści nie widzą. Wielkie mi halo nad lisem których każdego dnia rozjechanych przez samochody , pełno na drogach. Durnota ludzka nie zna granic.
. No tak - bo myśliwi nie strzelają, bo kłusownicy nie kłusują, bo psy nie zagryzają - faktycznie, durnota w czystej postaci..
Zg