~~Aga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowa Irezyna napisał(a): Nabrali się frajerzy na kit Rudego 100 konkretów na 100 dni i jeszcze głośno szczekają. Raz już oszukał naród jak chciał zrobić z Polski drugą Irlandię tzw. ,, zielona wyspę" czyli cud irlandzki. Jacy są naiwni i łatwowierni dać się drugi raz oszukać temu samemu oszustowi. Poszli za nim jak owce za baranem becząc, a teraz zostaje im tylko wyzwiska, bo kolejny raz zrobił z nich głupców.
Trzeci raz nie uda mu się oszukać narodu , chyba tylko naiwnych .
Myślę, że da się. Sporo jest w narodzie, którzy żyją tym show robionym w mediach. To jest tzw. twardy beton i nic do nich nie dociera, że gospodarka ostro pikuje w dół, a ceny i opłaty ciągle w górę. Oni uważają, że to przez PiS.
~~Staroróżowa Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowa Irezyna napisał(a): Nabrali się frajerzy na kit Rudego 100 konkretów na 100 dni i jeszcze głośno szczekają. Raz już oszukał naród jak chciał zrobić z Polski drugą Irlandię tzw. ,, zielona wyspę" czyli cud irlandzki. Jacy są naiwni i łatwowierni dać się drugi raz oszukać temu samemu oszustowi. Poszli za nim jak owce za baranem becząc, a teraz zostaje im tylko wyzwiska, bo kolejny raz zrobił z nich głupców.
Trzeci raz nie uda mu się oszukać narodu , chyba tylko naiwnych .
Myślę, że da się. Sporo jest w narodzie, którzy żyją tym show robionym w mediach. To jest tzw. twardy beton i nic do nich nie dociera, że gospodarka ostro pikuje w dół, a ceny i opłaty ciągle w górę. Oni uważają, że to przez PiS.
Oczywiście ,że złodzieje z PIS rozkradli Polskę
~~Staroróżowa Irezyna napisał(a): Za kilkanaście godzin będzie Nowy Rok i ciekawe jakie kolejne konkrety będzie miał dla nas Tusk i KO. To, że wszystko będzie drożej to już wiemy.
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowa Irezyna napisał(a): Za kilkanaście godzin będzie Nowy Rok i ciekawe jakie kolejne konkrety będzie miał dla nas Tusk i KO. To, że wszystko będzie drożej to już wiemy.
Nie chcę ci psuć sylwestra , więc napiszę tylko ,- matkę ci opodatkują.
~~Staroróżowa Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowa Irezyna napisał(a): Za kilkanaście godzin będzie Nowy Rok i ciekawe jakie kolejne konkrety będzie miał dla nas Tusk i KO. To, że wszystko będzie drożej to już wiemy.
Nie chcę ci psuć sylwestra , więc napiszę tylko ,- matkę ci opodatkują.
Od razu można poznać Kodomitę i chamstwo wraz z prostactwem. Piwnica i ulica jak powiedział jeden z czołowych polityków PO to wasze hasło i tak zachowujecie się i tak jesteście postrzegani w społeczeństwie.
Dlaczego taka reakcja ? Na zachodzie domy publiczne są legalne , dziwki mają ubezpieczenie i ochronę . A u nas na przydrożnych parkingach wolna amerykanka. I alfonsi .