Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Jasio niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 11:17
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
Panie Neo premierze na to jest paragraf …..

A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
„Pieniędzy nie ma i nie będzie”. Na moje oko tyle wynika z uchwały PKW.

I możesz Rozchodniku pana Premiera w dupę pocałować. Z języczkiem.

Tam już miejsca brak do całowania , wszystko przez was zajęte ….wystarczy że wy mu bez mydła wskoczyliście ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pytanie 4 niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 11:38
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..

A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk

Tam już miejsca brak do całowania , wszystko przez was zajęte ….wystarczy że wy mu bez mydła wskoczyliście ,

Żalisz się czy zazdrościsz , bo nie wiem ?
~~Kruczoczarny Modrzew niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 12:32
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..

A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk

Czekam aż mnie pocałujesz w …D…
~~Staroróżowa Irezyna niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:26
~~Kruczoczarny Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..

A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk

Niech dalej Rudy gra w swoje gierki i pewnie Minister Finansów, a odsetki będą rosły. Najgorsze jest to, że zapłaci za te gierki jak zawsze podatnik. Przyjdzie jednak pora i Rudy zostanie rozliczony i odczuje to bardzo boleśnie. Pewnie ucieknie wcześniej do PE jak będzie czuł, że zbliża się jego koniec, a raz już to zrobił. Koń pogalopuje do Włoch, żeby nie dosięgnął go wymiar sprawiedliwości.

~~Lucjan niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:29
Nie czekaj , to są tłitki z X , internet trafił pod strzechy. Co jestem przykładem.
~~ niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:37
Mieszkańcy i przedsiębiorstwa Ukrainy zapłacili równowartość 24 mld dol. podatków w 2024 r., poinformowało Ministerstwo Finansów 31 grudnia. Na przyszły rok zaplanowano budżet z 35 mld dol. deficytu. Rząd podał, jak go chce sfinansować. Polska deficyt będzie miała większy, choć wojny nie prowadzi.
~~Staroróżowa Irezyna niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 9:20
~~Staroróżowa Irezyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..

A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk

Niech dalej Rudy gra w swoje gierki i pewnie Minister Finansów, a odsetki będą rosły. Najgorsze jest to, że zapłaci za te gierki jak zawsze podatnik. Przyjdzie jednak pora i Rudy zostanie rozliczony i odczuje to bardzo boleśnie. Pewnie ucieknie wcześniej do PE jak będzie czuł, że zbliża się jego koniec, a raz już to zrobił. Koń pogalopuje do Włoch, żeby nie dosięgnął go wymiar sprawiedliwości.

Śmierdzisz na odległość gorzej od skunksa.
~~Zielonkawobrązowy Fiołek niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 14:11
wystarczy jak pierdnie ,to
załapiesz świeżego powietrza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza