~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
Panie Neo premierze na to jest paragraf …..
A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
„Pieniędzy nie ma i nie będzie”. Na moje oko tyle wynika z uchwały PKW.
I możesz Rozchodniku pana Premiera w dupę pocałować. Z języczkiem.
~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
Tam już miejsca brak do całowania , wszystko przez was zajęte ….wystarczy że wy mu bez mydła wskoczyliście ,
Żalisz się czy zazdrościsz , bo nie wiem ?
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
Tam już miejsca brak do całowania , wszystko przez was zajęte ….wystarczy że wy mu bez mydła wskoczyliście ,
Czekam aż mnie pocałujesz w …D…
~~Kruczoczarny Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
Niech dalej Rudy gra w swoje gierki i pewnie Minister Finansów, a odsetki będą rosły. Najgorsze jest to, że zapłaci za te gierki jak zawsze podatnik. Przyjdzie jednak pora i Rudy zostanie rozliczony i odczuje to bardzo boleśnie. Pewnie ucieknie wcześniej do PE jak będzie czuł, że zbliża się jego koniec, a raz już to zrobił. Koń pogalopuje do Włoch, żeby nie dosięgnął go wymiar sprawiedliwości.
~~Staroróżowa Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Rozchodnik napisał(a): Pieniędzy nie ma i nie będzie , Donald Tusk ..
A TAK DOKŁADNIE TO;
Donald Tusk
Niech dalej Rudy gra w swoje gierki i pewnie Minister Finansów, a odsetki będą rosły. Najgorsze jest to, że zapłaci za te gierki jak zawsze podatnik. Przyjdzie jednak pora i Rudy zostanie rozliczony i odczuje to bardzo boleśnie. Pewnie ucieknie wcześniej do PE jak będzie czuł, że zbliża się jego koniec, a raz już to zrobił. Koń pogalopuje do Włoch, żeby nie dosięgnął go wymiar sprawiedliwości.
Śmierdzisz na odległość gorzej od skunksa.