~~Łukasz napisał(a): Ja jeżdżę co tydzień spłaciłem kredyt mieszkaniowy gdzie w Polsce płacił bym jeszcze 8 lat , kupiłem dobre auto i jeszcze zostało na koncie , a pracuję ,2,5 roku
~~Mieszkający w niemczech napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawy Motylek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowy Pięciornik napisał(a): LUDU PRACUJACY DO ROBOTY DO PANA NIEMCA
Wprowadzić w Polsce EURO i nikt tam nie pojedzie, bo jak przywiezie euro to wymieni sobie na euro.
Jak wprowadzą euro to się dopiero zacznie bieda. Mam znajomych z wielu europejskich krajów gdzie wprowadzono euro i wszyscy mówią to samo : katastrofa i bieda!!!
Nie wiem co za kraj znasz, bo te, które ja znam są zadowolone z euro
~~Kasztanowaty Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkający w niemczech napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawy Motylek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowy Pięciornik napisał(a): LUDU PRACUJACY DO ROBOTY DO PANA NIEMCA
Wprowadzić w Polsce EURO i nikt tam nie pojedzie, bo jak przywiezie euro to wymieni sobie na euro.
Jak wprowadzą euro to się dopiero zacznie bieda. Mam znajomych z wielu europejskich krajów gdzie wprowadzono euro i wszyscy mówią to samo : katastrofa i bieda!!!
~~Kasztanowaty Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkający w niemczech napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawy Motylek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowy Pięciornik napisał(a): LUDU PRACUJACY DO ROBOTY DO PANA NIEMCA
To chyba ten kraj jest na księżycu. Anglia odeszła, Włochy Hiszpania, Grecja zdały już sprawozdanie jak to wygląda. Jeżeli chcesz euro, zapychaj do Niemiec, tam ci dają..... popalić.