~~Płowy Żywotnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hejja napisał(a): Gratuluję p. Małkowski emu i p. Palczewskiemu. Myślę że zrobią porządek.
Małkowskiemu? Ten jego wynik jest lustrzanym odbiciem jego uczciwości. Poza tym on jest pewnie ugafany z pisowcami, sam fakt gdzie pracuje, a i o swój dyplom MBA niech się martwi, żeby go razem z innymi po prokuratorach nie ciągali.
~~Jerzy M napisał(a): trzecia noga pieknie wyroochana bez mydla
~~Gosc napisał(a): Jedynka na liście wyborczej adekwatna do ilości mandatu 1 : 1 gratulacje. Ci pierwsi będą ostatnimi widać tu jak na dłoni. Trzecia Droga na końcu. "Oskar" dla prezesa pe ez el MM. Co za dużo członków to czasami niezdrowo.
~~Mateusz Mikołajewicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nou napisał(a): ~~Popielata Mięta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sepiowa Tibuchina napisał(a): Gdzie jest Mikolajewicz , gdzie Gesicka ? Co ? Nie udało się ? Taktyki się nie udały? Może prezydentem został Roman , ale karty będzie rozdawał KO.
Z całym szacunkiem, ale nie tworzyłem list Trzeciej Drogi - tworzył je ktoś inny,
nie mogłem więc się zgodzić na powrót Kingi Gesickiej - Biały do Trzeciej Drogi, choć tak jak z każdym, również z nią rozmawiałem w czasie przygotowań do wyborów. Jest jej daleko do poglądów PSL, a nawet, jak sądzę do poglądów szefa Polski 2050.
Gratulacje dla Pana Bogdana Biernata, świetny wynik przedstawiciela środowiska edukacyjnego - miło!
Oczywiście należy zauważyć również, bardzo wysokie poparcie listy Koalicji Obywatelskiej z liderem Radosławem Palczewskim. Myślę, że to będzie godna reprezentacja sił demokratycznych.Mateu. Mikoł.. co ty opowiadasz sam przyjąłeś koleżankę w swoje szeregi. Zapomniałeś co mówiłeś w wywiadzie istotne? fakt to już było dawno ale napewno przed wyborami samorządowymi. Wiem że teraz wstyd za przegrana 8 trzeba spojrzeć ludziom w oczy. Jest powiedzonko tylko winny się tłumaczy.
Sytuacja się zmieniła przez miesiące przygotowań do wyborów.
Myślałem, że być może Kinga Gęsicka Biały odnowi struktury Polski 2050 w Bolesławcu i będzie to jakiś pozytyw.
Tak z ciekawości... Czym odnowi?
~~Żółtozielona Malina napisał(a): ~~Mateusz Mikołajewicz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Nou napisał(a): ~~Popielata Mięta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sepiowa Tibuchina napisał(a): Gdzie jest Mikolajewicz , gdzie Gesicka ? Co ? Nie udało się ? Taktyki się nie udały? Może prezydentem został Roman , ale karty będzie rozdawał KO.
Z całym szacunkiem, ale nie tworzyłem list Trzeciej Drogi - tworzył je ktoś inny,
nie mogłem więc się zgodzić na powrót Kingi Gesickiej - Biały do Trzeciej Drogi, choć tak jak z każdym, również z nią rozmawiałem w czasie przygotowań do wyborów. Jest jej daleko do poglądów PSL, a nawet, jak sądzę do poglądów szefa Polski 2050.
Gratulacje dla Pana Bogdana Biernata, świetny wynik przedstawiciela środowiska edukacyjnego - miło!
Oczywiście należy zauważyć również, bardzo wysokie poparcie listy Koalicji Obywatelskiej z liderem Radosławem Palczewskim. Myślę, że to będzie godna reprezentacja sił demokratycznych.Mateu. Mikoł.. co ty opowiadasz sam przyjąłeś koleżankę w swoje szeregi. Zapomniałeś co mówiłeś w wywiadzie istotne? fakt to już było dawno ale napewno przed wyborami samorządowymi. Wiem że teraz wstyd za przegrana 8 trzeba spojrzeć ludziom w oczy. Jest powiedzonko tylko winny się tłumaczy.
Sytuacja się zmieniła przez miesiące przygotowań do wyborów.
Myślałem, że być może Kinga Gęsicka Biały odnowi struktury Polski 2050 w Bolesławcu i będzie to jakiś pozytyw.
Tak z ciekawości... Czym odnowi?