~~Bursztynowa Męczennica niezalogowany 8 kwietnia 2024r. o 21:06
Oni mają niczym nieuzasadnione przekonanie, że im bardziej zaż.gają przestrzeń publiczną swoim mordami wydrukowanymi na prezencie, tym więcej głosów dostaną... Jak pokazuje niewiele ponad 500 głosów dochtora K. To jest kompletna bzdura. A teraz będziecie te śmieci z płotów sprzątać ćwoki, w terminie, albo będziecie płacić mandaty. Już się o to postaram!
Ewce ocickiej nie pomógł ten najazd banerów na autach.
Szczerze mówiąc kiedy to zobaczyłem zmieniłem zdanie i odechciało mi się na nią głosować. Ta funkcja jest dla poważnych ludzi.
Pustaki niech sprzedają kiełbaskę na boisku.
A Wojtuś to ma nowego kolegę z Łokietka co Panamera lata na wzór swojego idola dewelopera,tylko deweloper ma kase!
A co tam.zegarka nie chcieli sprzedać w L.A?
Bo trzeba znać jezyk angielski......
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.